UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De advocaat uit Bunnik heeft mij geholpen

Ik ben heel blij dat ik voor de advocaat uit de omgeving van Bunnik ben gegaan. Mijn werkgever en ik hadden nogal wat discussie wat betreft mijn contract. Deze heb ik nu een paar jaar geleden getekend en daar stonden bepaalde beloftes in die hij niet heeft waargemaakt tot nu toe. Hij negeert ook het feit dat ik hiermee kom en probeert er steeds onderuit de komen dat hij hier niks van af weet. Daarom werd het tijd om echt iemand erbij te halen die mij hierin kon helpen en ondersteunen.

Een advocaat uit de omgeving Bunnik die gespecialiseerd was

Ik heb zelf echt geen verstand van rechten, maar de advocaat uit Bunnik wel gelukkig! Al snel kwam ik bij Schouten Advocaten terecht en kon ik daar een afspraak maken met een bepaald soort advocaat die gespecialiseerd was in een bepaald rechtsgebied. In mijn geval had ik een gesprek met een advocaat die gespecialiseerd was in arbeidsrecht. Samen zijn we door het contract heen gegaan en vonden we meteen interessante dingen waar de werkgever zich niet aan heeft gehouden. Met deze punten en de verdieping die de advocaat heeft gedaan in de wetboeken, zijn we naar de rechtszaak gegaan tussen mijn werkgever en mijzelf met een zelfvertrouwen gevoel.

Een goede rechtszaak

De tegenpartij, mijn werkgever, had ook goed zijn huiswerk gedaan om er weer onderuit te komen. Maar dit keer had ik een van de beste advocaten die mij zo goed heeft geholpen in die zaak dat wij deze uiteindelijk hebben gewonnen. De werkgever had eindelijk toegegeven dat hij inderdaad niet bepaalde beloftes liet uitkomen. Na de rechtszaak heeft hij dit wel gedaan en kan ik weer met een gerust hart naar mijn werk toe. Ik ben erg blij met de advocaat uit Bunnik die mij zo goed heeft geholpen in deze zaak.

Schouten Advocaten

Heeft u ook een goede advocaat nodig voor een bepaald rechtsgebied? Bekijk dan de website van Schouten Advocaten voor meer informatie over hun diensten en maak gauw uw afspraak. De advocaten van Schouten staan klaar om u te helpen in bijna elk soort rechtszaak!