UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Arbeidsdeskundig onderzoek

Adexpert is het bedrijf om in te schakelen voor een arbeidsdeskundig onderzoek. Wij zijn een arbeidskundig expertisecentrum en worden vaak ingezet bij het uitvoeren van een arbeidskundig onderzoek. Wij hebben verschillende mensen in dienst die allemaal over verschillende expertises beschikken. Van juristen tot psychologen tot register arbeidsdeskundigen, wij hebben het allemaal.

Zo kunnen wij het arbeidsdeskundig onderzoek zo goed mogelijk uitvoeren en kunnen wij tot een goed eindresultaat van het onderzoek komen. Bij ons weet u dus zeker dat het arbeidsdeskundig onderzoek goed uitgevoerd wordt.

Arbeidsdeskundig onderzoek – wanneer is het raadzaam?

Misschien twijfelt u als werkgever wel of u een arbeidsdeskundig onderzoek uit moet voeren of niet.

Wanneer een werknemer voor langere tijd ziek is of misschien zelfs wel arbeidsongeschikt verklaard is, is het een goed idee om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten uitvoeren. Bovendien bent u hier volgens de wet toe verplicht.

Hoe gaat een arbeidsdeskundig onderzoek in zijn werk?

Wanneer er een arbeidsdeskundig onderzoek uitgevoerd wordt, gaan wij eerst samen met onze arbeidsdeskundigen kijken of de werknemer zijn eigen werk weer zou kunnen hervatten. Ook wanneer de werknemer maar deels zijn eigen werkzaamheden zou kunnen hervatten.

Mocht de werknemer bij de eigen werkgever geen werkzaamheden meer kunnen uitvoeren, dan wordt met het arbeidsdeskundig onderzoek gekeken of er eventueel andere mogelijkheden zijn bij een andere werkgever. Er wordt rekening gehouden met de belastbaarheid en de scholing van de werknemer.

Bij ons bent u verzekert van een goede en snelle afhandeling van het arbeidsdeskundig onderzoek.

Binnen 5 werkdagen hebben wij het arbeidsdeskundig onderzoek voor u ingepland. 5 werkdagen daarna, ontvangt u van ons een uitgebreid arbeidskundig rapport.

Ons rapport is geschreven door een arbeidsdeskundige waar op een heldere en overzichtelijke manier concrete en deskundige adviezen worden gegeven. Bovendien bent u bij ons verzekert dat het arbeidsdeskundig rapport, UWV-proof is.

Op onze website kunt u een geanonimiseerd arbeidskundig rapport terugvinden. Zo kunt u een idee krijgen over hoe het arbeidsdeskundig onderzoek bij ons in het werk gaat.

 

Contact en offerte

Bij vragen over het arbeidsdeskundig onderzoek, kunt u natuurlijk altijd eenvoudig contact met ons opnemen. Wij proberen u dan zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U kunt ook een offerte aanvragen via onze website. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.