UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De mediator in Wageningen kan u helpen!

Bent u op zoek naar een mediator in Wageningen? Dan zit u hier aan het juiste adres. In2mediation is de plek waar u hulp kunt krijgen voor het aanvragen en afhandelen van een scheiding. Vanaf het begin tot het eind blijft in2mediation u helpen in het afwikkelen van uw scheiding. Anneruth is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die door een echtscheiding heen gaan. Bovendien kan zij u helpen met het regelen daarvan. Wilt u een duurzame oplossing voor uw mediator en advocatuur? Dan moet u bij in2mediation zijn.

De werkwijze van de mediator uit Wageningen

De mediator uit Wageningen helpt u graag het overzicht te bewaken van uw scheiding. Een scheiding is al heftig genoeg voor u en uw partner. Hierdoor ziet u bepaalde zaken niet helder meer. In2mediation wilt u daar graag bij helpen. Als u bij haar op afspraak gaat voor de bemiddeling zal het als volgt gaan. We beginnen altijd met het bespreken van de inventarisatie. Daarna wordt er eventueel afspraken gemaakt over de kinderen. Als dat niet het geval is, wordt er gepraat over verdeling vermogen. Daarna worden de laatste dingen besproken zoals alimentatieberekening en pension. Als u en uw partner het allemaal eens zijn over de afspraken die zijn gemaakt, gaat het echte werk beginnen. De getekende papier worden naar de rechtbank gestuurd.

Over het bedrijf

Al vanaf 2007 is Anneruth al bezig in het vak. Ze is werkzaam als scheidingsbegeleider en als MFN-registermediator. Ze heeft 5 jaar in het vak gewerkt, maar wilde toch zelf iets opstarten. Anneruth wilde meer persoonlijke benadering met scheidingen van andere. Zij beschikt van alle kennis over het proces van scheiden van het begin tot het einde. Ze stopt ook niet met het begeleiden van u en uw partners als u niet tevreden bent met het eindresultaat. Want uiteindelijk moet u denken: ‘Het is goed geregeld nu.’

Afspraak maken?

Wilt u ook een mediator voor als u gaat scheiden? Neem dan eens contact op met Anneruth van in2mediation. Zij kan jouw perfect begeleiden in dit stressvolle proces. Neem ook een kijkje op haar website www.in2mediation.nl voor meer informatie over haar en het bedrijf zelf.