UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Wilt u vollere lippen?

Iedereen is uniek, ieder mens wordt namelijk al uniek geboren. Geen een mens is hetzelfde als iemand anders, zelfs identieke tweelingen hebben één of soms zelfs meerdere aspecten / kenmerken die hun uniek maken. Dit wilt echter niet zeggen dat iedereen blij is met hun uiterlijk. Vandaag de dag is daar echter wat aan te doen, namelijk plastische chirurgie.

Bij sommige mensen gaat het om een grote verandering aan hun lichaam, zoals bijvoorbeeld een borstvergroting, een liposuctie of een facelift. Terwijl het bij andere mensen slechts om iets kleins gaat, denk hierbij aan het verwijderen van een moedervlek of lippen vergroten. Het maakt echter niet uit wat het is wat men aan zichzelf wilt laten veranderen. Of het nou grote of kleine verandering is, het kan de patiënten een enorme boost aan zelfvertrouwen geven.  Men kan op verschillende manieren grotere lippen krijgen, maar de meest gebruikte manier is het inspuiten van fillers in de lippen. De fillers die vandaag de dag het meest gebruikt worden zijn Restylane en Juvederm. Dit komt door de stof die in deze fillers verwerkt zit. Deze stof is hyaluronzuur en het is een lichaamseigen stof. Dit is ook direct het geheim achter het feit dat de behandeling zo goed werkt. De patiënten laten dus hun lippen opvullen met hyaluronzuur. Door het inspuiten van hyaluronzuur in de lippen worden de rimpels in de lippen minder zichtbaar en dit resulteert in een jongere uitstraling. Hierdoor krijgt u ook meteen een frissere uitstraling.

Mocht u meer willen weten over het opvullen van uw lippen met hyaluronzuur of over een andere behandeling die uw lippen kan vergroten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen op de website van Faceland. Faceland is namelijk een kliniek die onder andere is gespecialiseerd in deze behandelingen en de specialisten kunnen u ook alles over de producten vertellen.

http://faceland.nl