UTR Echt
Image default
Business / Business Services

VOIPZeker – 085 nummer voor uw zakelijke telefonie

085 nummer voor uw zakelijke telefonie

Waarschijnlijk heeft u weleens van VOIPZeker gehoord.  Weet u ook dat u een 085 nummer voor uw zakelijke telefonie kan aanschaffen bij VOIPZeker? In dit artikel krijgt u meer te weten over wat een 085 nummer is, wat het verschil is tussen een 085 en een 088 nummer en waarom u een zakelijke uitstraling krijgt met het aanschaffen van een 085 nummer. Wilt u meer weten hier over, lees dan verder!

Wat is een 085 nummer?

Een 085 nummer heeft betrekking op zakelijke telefonie voor uw bedrijf. Iemand die een 085 nummer tegenkomt weet direct dat dit een bedrijf is wat op landelijk niveau zaken doet. Het voordeel van zo’n 085 nummer is dat u gekoppeld bent aan een VoIP platform. Zo bent u niet gebonden aan één locatie, omdat uw telefoon en telefoonnummer overal mee naartoe kunt nemen. Hoe gaaf is dat!

Wat is het verschil tussen een 085 en een 088 nummer?

Veel mensen stellen de vraag wat het verschil is tussen een 085 en een 088 nummer. Ik zal het u verklappen. Er zit eigenlijk maar heel weinig verschil in. Het verschil zit men in het aantal aanvragen voor telefoonnummers. Bij een 085 heeft u de mogelijkheid om per stuk aan te vragen. Bij een 088 nummer gaat dit juist in grote getallen. Het minimum is 100 en u kunt tot 10.000 telefoonnummers aanvragen. Ideaal voor u als u een groot bedrijf hebt!

Zakelijke uitstraling door middel van een 085 nummer

Bedrijven met een 085 nummer hebben een zakelijke uitstraling tegenover hun (potentiële) klanten. Iemand die een 085 nummer tegenkomt weet direct dat dit een bedrijf is wat op landelijk niveau zaken doet. Het komt namelijk op het display te staan. Dit straalt professionaliteit uit, aanschaffen dus!

VOIPZeker

Wilt u ook een zakelijke uitstraling voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze gegevens kunt u vinden op de website van VOIPZeker!

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/085-nummers.html