UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Verras uzelf of met een ander met een speciaal schaakspel

Heeft u het ‘gewone’ schaken al vaak geprobeerd en bent u toe aan een nieuw en speciaal schaakspel? De webshop ‘Schaakkoning’ heeft een breed assortiment aan diverse schaakspellen en heeft voor ieder wat wils. Voor de beginners zijn er tal ‘gewone’ schaakspellen – bijvoorbeeld een magnetisch bord of de reiseditie zodat u met uw familie op de camping kunt gaan schaken, of diverse spellen die meer geschikt zijn voor de experts in schaken om uitgedaagd te blijven.

Het originele cadeau: een speciaal schaakspel

U kunt een speciaal schaakspel kopen voor uzelf maar u kunt ook dit product cadeau doen. Gezien het een origineel cadeau is, bent u ervan verzekerd dat de ontvanger verrast zal zijn. Laat uw dierbare zien dat u aan hem of haar heeft gedacht en veel tijd heeft besteed aan het verzorgen van een ideaal cadeau. Houd er wel rekening mee dat de ontvanger wel kennis moet hebben van schaken anders kan het spel in eerste instantie te moeilijk zijn.  

Doet u liever het spel aan uzelf cadeau? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Iedereen mag zichzelf één keer in de zoveel tijd verwennen door middel van een cadeau. Als u gek bent op schaken, dan mag dit spel niet ontbreken in uw collectie van spellen. De speciale spellen zijn vaak combinaties van het schaken zelf en een nieuw of al bestaand ander spel. De schaakkoning heeft zes verschillende speciale schaakspellen: ‘Schaakspel KUBB vikingen’ in de varianten small, medium en extra large. Ook kunt u kiezen uit ‘Thinkfun All Queens Chess’, ‘Laser Chess’ en ‘Thinkfun Solitaire Chess’. Met deze speciale spellen blijft u zich verbazen over de veelzijdigheid van het schaken. Probeer nu deze spellen door ze te bestellen bij de Schaakkoning. Als u uw spel voor 12 uur ’s middags besteld, dan heeft u uw spel al de volgende dag in huis.

Plezier voor iedereen

Schaken is een spel dat geschikt is voor iedereen. Een kind van enkel vijf jaar kan al leren om te schaken en bovendien bevordert schaken het leerproces van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van logisch en analytisch denken, het oplossen van problemen, de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en tot slot, rekenvaardigheden.