UTR Echt
Image default
Bedrijven

Snelle en kwalitatieve bedrijfsscan

Als ondernemer of managemer bent u vaak veel tijd kwijt met het runnen van uw bedrijf of afdeling. Het kan daarom zijn dat u een objectieve blik van uw organisatie verliest en niet precies weet waar nu de echte verbeterpunten liggen. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om terug te vallen op een externe partij, misschien adviesbureau met verstand van zaken. Het inschakelen van een extern adviseur kan een positief effect hebben op het presteren van uw bedrijf of organisatie. Het ontdekken van nieuwe kansen maar ook zeker het tijdig identificeren van bedreigingen zijn enorme voordelen van een extern advies. Wij van scripted hebben een unieke methode ontwikkeld om een extern advies te kunnen leveren. Goedkoop en tijdig bedrijfsadvies, dat is waar scripted voor staat! Lees in dit artikel hoe het in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn…

 

Zoekt u in google op het woord “bedrijfsadvies”, dan krijgt u een groot aantal zoekresultaten van bedrijven dit een dergelijke advies aan bieden. Zij adverteren allen met persoonlijke zorg en een kwalitatief advies. Deze bedrijven bieden vaak een persoonlijk consult aan , of verzorgen een training die u verder kan helpen. Helaas komt bij dit persoonljike advies vaak wel een hoge prijs om de hoek kijken. Dit is ook logisch , een consultant zal vele uren in uw onderneming doorbrengen en een hoog uurloon vragen. Tel daarbij de reiskosten op en de tijd die men kwijt is aan het opstellen van het hele rapport. Deze kosten zijn voor u bijna onontkoomlijk omdat bijna ieder adviesbureau op deze wijze werkt. Daarom zou u eens moeten kijken bij de bedrijfsscan van scripted

 

Wij stellen namelijk een advies op, op basis van een algoritme. Dit is een stuk software gemaakt om een bedrijfsconsultant te vervangen. Dit brengt een enorm kostenvoordeel met zich mee, denk maar na. Er zijn geen reiskosten, consultancy kosten en kosten voor het opstellen van een rapport. Althans, niet in de grote mate waarin die bij traditionele bureaus voorkomt. Dit algoritme werkt als een bedrijfsscan, het licht uw gehele organisatie door en komen op deze wijze met verrassende conclusies. Wij voeren tijdens de bedrijfsscan een grote bedrijfsanalyse uit.

 

Wij komen met een totaal advies dat u op zoveel mogelijk punten kan helpen. Zo formuleren wij een extern advies in de vorm van een communicatieplan, zowel externe als interne communicatie. Tevens nemen wij de interne structuur onder een vergrootglas en proberen wij dit alles in lijn te leggen met de voor u meest ideale bedrijfsstrategie. Zo creeren wij een groot en samenhangend advies dat gebaseerd is op logica en theoretische onderbouwingen. Zo verbeterd u gestructureerd uw organisatie.

 

Bij ons staat naast een lage prijs de kwaliteit voorop. Onze softwaren kan met een zeer kwalitatief advies komen. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste data en ons systeem wordt “gevoed” met kennis op MBA niveau. Daarnaast wordt ieder advies gereview door een expert met een master in de bedrijfskunde.

 

Zoals gezegd verzorgen wij een samenhangend advies, een integraal plan. Wij scannen uw interne en externe organisatie en vatten deze samen in een SWOT-analyse. Hier bekijken we uw sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen. Dit wordt geanalyseerd in een confrontatiematrix en uiteindelijk vertaald naar persoonlijke aanbevelingen. Deze adviezen zijn zeer praktisch en altijd hands-on, u kunt er direct mee aan de gang. Alle onderdelen die mee worden genomen kunt u vinden op onze website.

 

Samenvattend, u kunt kieze voor dure adviesbureaus en wellicht kunt u trainingen volgen om uw bedrijf te verbeteren. Deze opties kosten of veel geld, of nemen enorm veel tijd in beslag. Probeer daarom eens iets nieuws en laat de dure consultant vervangen door een stukje software, ons eigen ontworpen consultancy algoritme. De kosten blijven altijd laag, zo betaald u ongeacht de omvang en omzet van uw onderneming slechts €999,00 euro voor een adviesrapport. Betaalbaar en binnen 1 dag geleverd.

 

 

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com