UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Vakkundige ooglidcorrecties voor een aantrekkelijke prijs

Een ooglidcorrectie is een operatieve correctie van het onderste of bovenste ooglid. Door vermoeidheid kunnen de bovenste oogleden in de loop der jaren gaan hangen, waardoor u er moe uitziet en wellicht zelfs lijdt aan gezichtsveldverlies. Met name in de loop van de dag kunnen de oogleden gaan hangen als gevolg van vermoeidheid. Bij een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl wordt de juiste hoeveelheid huid van het bovenste ooglid weggehaald zodat u er niet meer moe uitziet. Ooglift is in Nederland dé specialist voor een ooglidcorrectie.

Hoe ziet het proces van een ooglidcorrectie eruit?

Het proces van een ooglidcorrectie ziet er als volgt uit: de arts kijkt eerst naar de ogen tijdens een intakegesprek. De volgende keer wordt er een tekening door de arts gemaakt op het ooglid. De tekening is als een plattegrond voor de arts, zodat hij kan zien wat hij weg kan snijden en wat niet. Daarna gaat u naar de stoel, wordt u verdoofd en snijdt de arts de huis weg uit de oogleden. Dit gebeurt oog voor oog. Als de arts klaar is met de ogen, begint hij met hechten en dan bent u klaar. Na een week mogen de hechtingen eruit en heeft u resultaat. De procedure duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Waarom een ooglidcorrectie bij ooglift?

Onder leiding van oogarts en oogchirurg Dr. R.A. Geerling is onze meest uitgevoerde behandeling de ooglift. Met meer dan 11.000 behandelingen hebben wij in Nederland verreweg de meeste ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Door de ervaring die wij hebben opgedaan bieden wij een natuurlijk resultaat dat zich volledig aanpast aan uw gezicht. De prijs van een ooglidcorrectie bedraagt slechts €875,- voor beide bovenoogleden. Het eerste vrijblijvende consult is gratis en wordt uitgevoerd door Dr. R.A. Geerling, oogarts-oogchirurg. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en wij doen daar alles aan. Het gaat immers om uw gezicht. Wij hebben de best opgeleide dokters met jarenlange ervaringen. Op onze website hebben we een aantal foto’s van zeer geslaagde operaties. U zult zich zelfverzekerder voelen na een ooglidcorrectie en niemand zal meer vragen of u zich moe voelt.