UTR Echt
Image default
Business / Business Services

iPhone 6 hoesje en meer

Natuurlijk schaf je een mooi iPhone 6 hoesje aan als je je nieuwe iPhone 6 in gebruik neemt want je wilt natuurlijk niet dat je mooie Apple toestel beschadigd raakt. Op de site van iPhoneHoesjes.nl kun je talloze hoesjes vinden van hoge kwaliteit in allerlei kleuren en materialen. Maar naast een iPhone 6 hoesje kopen kun je je toestel ook aanvullen met diverse accessoires. Naast de standaard meegeleverde laadkabel en oortjes zijn er namelijk nog veel meer accessoires die het gebruik van je iPhone 6 kunnen verrijken.   

iPhone 6 hoesje combineren met screen protector

Waar kun je een iPhone 6 hoesje mee combineren? Als je een iPhone 6 hoesje hebt aangeschaft die alleen de achterkant beschermd kun je deze combineren met een screenprotector. Hierdoor wordt niet alleen de achterkant maar ook de voorkant van de iPhone goed beschermd. De screen protector is een van de meest aangeschafte accessoires bij een Apple product. Ze zijn verkrijgbaar als sticker maar ook in glas. Om de screen protector van glas niet te laten opvallen zijn de randen meegekleurd in de kleur van het toestel. Je kunt je scherm gewoon gebruiken zoals anders en zult niet eens merken dat er een beschermlaag op zit. Wat veel mensen vergeten is dat ook de homeknop van de iPhone kan beschadigen. Ook hier hebben ze bij iPhoneHoesjes.nl aan gedacht. Je kunt bij iPhoneHoesjes.nl namelijk een beschermknop aanschaffen ter bescherming van de homeknop. Zo bescherm je deze tegen krassen en stof. De beschermknop is gemaakt met Nano technologie en is hoogwaardig afgewerkt.  Ook hier zul je niet merken dat de beschermknop erop zit want alles blijft werken zoals het hoort inclusief de vingerherkenning.  

iPhone 6 hoesje en andere accessoires

Is je iPhone 6 hoesjes optimaal beschermd dan hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen of andere beschadigingen. Maar behalve voor bescherming kun je ook accessoires aanschaffen om het gebruik van jouw iPhone aangenamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan een 2 meter lange oplaadkabel zodat je vanaf de bank gebruik kunt maken van het toestel. Ook is het handig om een powerbank aan te schaffen om altijd en overal je iPhone te kunnen opladen. Zo haal je al het gemak in huis om optimaal van je iPhone te genieten.