UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Uitbesteden backoffice via PRO Payroll

Loopt u over in de administratieve zaken? Heeft u geen tijd meer voor uw passie? En wilt u uw backoffice uitbesteden? Dan biedt PRO Payroll een goede oplossing. Bij PRO Payroll wordt uw salarisadministratie verzorgt. U heeft daarbij de keuze of dit wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks gebeurt. U ziet, u heeft veel vrijheid in de samenwerking. Zo blijft uw online urenportaal vormgegeven in uw huisstijl en worden de contracten, loonstroken en facturen verstuurd met uw logo. Zo blijft u zichtbaar voor uw opdrachtgevers. Waarom kiezen voor PRO Payroll? Door gebruik te maken van payroll voor intermediairs reduceert u de administratieve lasten maximaal en kan uw organisatie zich volledig richten op het samenbrengen van vraag en aanbod.

Kwalitatieve basis

Door de samenwerking met PRO Payroll is uw onderneming direct gecertificeerd. U voldoet aan kwaliteitsnormen, certificaten en ondernemingen zoals NEN 4400-01, ABU en WKA. En heeft u behoefte aan kennisdeling of advies? PRO Payroll is hierin een deskundige partij die u hierin bijschoolt en adviseert. Zo kunnen we meer omzet genereren op een kwalitatieve basis. Zo blijft u groeien, uw klant en uw medewerkers. De uitbesteding van uw backoffice zorgt op deze manier alleen voor minder werk, maar het biedt ook toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Payroll is met haar hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven, maar is actief in heel Nederland. Zo kunt u langsgaan in Arnhem, Groningen, Helmond en Tilburg. U kunt altijd vrijblijvend advies vragen of te kijken of ze wat voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt Payroll?

Bij PRO Payroll nemen ze de administratie, werkgeversrisico’s en -verplichtingen uit handen. Als u de keuze maakt voor PRO Payroll dan zijn zij de juridische werkgever, maar werkt de werknemer wel bij u op de werkvloer. U werft zelf het personeel, maar het contract wordt verstrekt door PRO Payroll. En u blijft ook verantwoordelijk voor de aansturing en planning. Er veranderd niks aan uw bedrijf, u heeft alleen geen administratieve taken meer. En hoe mooi is het om die te besteden aan uw passie: het verbinden van mens en werk.

https://www.propayroll.nl/