UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Voor vergadertafel op maat,  of industriële kantoormeubels hebben wij de taffe een ruim aanbod van verschillende soorten industriele tafel,  industriele tafels.  naast dit aanbod Is er ook een keuze tussen verschillende soorten modellen geschikt voor eettafel, vergadertafel of verschillende soorten  industriële indeling van bijvoorbeeld industrieel restaurant indeling.

 

Voor een tafel op maat die snel geleverd kan worden kunt u terecht bij www.taffe.nl.  omdat wij Alle tafels zelf Produceren in eigen werkplek in Heemstede,  kunnen de industriele tafels,  industriele tafel met houtsoort naar keuze  en op maat snel geleverd worden door heel Nederland. voor de tafel soorten  is een grote keuze in verschillende soorten modellen industriele tafel, gietijzeren tafelpoten, wasmachine onderstellen voor een Wagon planken tafel, of eiken industriele tafel.  de machine onderstellen of ook wel genoemd gietijzeren tafelpoten, Zijn uniek omdat de machines voor van de onderstellen worden gebruikt, oud zijn  en niet meer geproduceerd worden. De gietijzeren tafelpoten, losse tafelpoten  worden onder een wagomplanken tafelblad gemonteerd.  Wat een zeer karakteristieke Een unieke industriële tafel maakt.  naast de gietijzeren tafelpoten kan er ook gekozen worden voor een tafel onderstel,  goedkope tafelonderstel gemaakt van lasergesneden tafelpoten. zeer uniek en alleen bij taffe te  verkrijgen.  omdat de ontwerper van deze  tafelonderstellen ontworpen zijn op de computer een uitgesneden zijn door een computergestuurde laser. Er voor een precies en zeer stevige industrieel tafelonderstel gezorgd worden.  naast de gietijzeren tafelonderstellen en laser gesneden tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor een gelast tafelonderstel. hun gelost tafelonderstel voor de industriele tafel wordt op maat gelast van kokerprofielen of stalen buizen. bij taffe worden alle  tafels geheel op ambachtelijke wijze met de hand gelast. Alle lassen worden Na het lassen altijd geheel schoon geslepen Wat voor een onzichtbare lasnaad zorgt wat het geheel lijkt alsof het uit een deel bestaat.

 

naast de verschillende soorten tafelpoten en tafelonderstellen industriele tafelonderstellen,  kan er ook gekozen worden voor verschillende houtsoorten. zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een industriële eiken tafel. vergrijsd industriele eiken tafel, een industriele tafel met zwart Eiken,  of een industriele tafel met licht Eiken.  ook kan er gekozen worden voor een Wagon planken tafel,  Opmaat. industriele  Wagon planken tafel.  bij de wagon planken tafels,  industriele tafel.  kan er gekozen worden voor verschillende hout behandelingsmethoden.  zo kan  er gekozen worden voor geschaafd en geborstelde wagonplanken,  voor geschaafde wagonplanken tafel  kan gekozen worden voor een onderstel  uit de webshop,  in het online aanbod. Ook kan er gekozen worden voor een balkon planken induceren tafel met geborstelde tafelblad. door de wagonplanken te borstelen blijft de donkere Look behouden.  Wat een ouder uiterlijk geeft aan de  industriële tafel.  losse tafelpoten  zit er bij taffe ook in het assortiment. alle Tafels van taffe in het online aanbod worden ook aangeboden in losse delen bijvoorbeeld alleen  de tafelpoten.

de tafels van taffe worden geproduceerd om lang mee te gaan.  voor een robuuste tafel, stevige tafel of industriële tafel voor industriële design.  Voor industriele restaurant indeling of instellen kantoormeubelen, industriele kantoorindeling  Kunt u ook bij taffetafels terecht.  voor een offerte van meerdere tafels Of verdere vragen kunt u contact opnemen via de website of onderstaande gegevens.

 

www.taffe.nl

Manpadslaan  Heemstede,  Nederland.  WhatsApp of telefoonnummer   0641045902

 

http://www.taffe.nl