UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Soms laat een aluminium schuifpui even op zich wachten

Toen we ons huis kochten enkele jaren geleden, hadden we al het idee om een goedkope aluminium schuifpui te laten installeren. Maar ja, je weet vast hoe het gaat. Net het huis gekocht, aardig wat geld kwijt aan het naar onze wens brengen van de binnenkant. Uiteindelijk enorm toe aan een welverdiende vakantie na al dat kluswerk en in de rotzooi zitten. Geld op. Maar onze wens voor een aluminium schuifpui bleef maar ver bovenaan ons wensenlijstje staan.

Een aluminium schuifpui is zeer gewenst

We wonen nu, ondanks het ontbreken van de o zo gewenste aluminium schuifpui, al enkele jaren naar volle tevredenheid in onze eigen woning. Ondanks dat we naar tevredenheid in onze woning wonen, bleef het gemis van een aluminium schuifpui aan ons ‘knagen’. Uiteindelijk hebben we een half jaar geleden toch maar de stap gezet om bij Schipper Schuifpuien & Kozijnen in Ede binnen te stappen zodat we ons konden vergapen aan al het moois in de showroom. Maar ook om ons geheel vrijblijvend te laten informeren over onze nieuwe aluminium schuifpui. We hadden de afgelopen jaren flink kunnen besparen, een meevaller gehad doordat we een flink bedrag aan subsidie kregen uitgekeerd omdat we ook zonnepanelen op ons dak hebben laten monteren. Hierdoor hadden we al een aardig kapitaaltje bij elkaar kunnen sprokkelen om eindelijk onze wens in vervulling te laten gaan. Een aluminium schuifpui op de plek van de tuindeuren. Maar dan wel groter, veel groter. In de jaren dat we in onze huidige woning hebben gewoond, merkten we dat we toch wat extra licht in de woonkamer misten. Door het plaatsen van een schuifpui, een van aluminium, hopen we wat meer te kunnen genieten van extra daglicht in onze woonkamer.

Een aluminium schuifpui zorgt voor een geluksgevoel

Een aluminium schuifpui zorgt ervoor dat er extra licht en warmte van de zon je huis kan binnenstromen. Alleen al het idee maakte me gelukkig. Dat geluksgevoel wilde ik iedere dag ervaren. Met een aluminium schuifpui maak je van je tuin in combinatie met je woonkamer een grotere leefomgeving waar het heerlijk vertoeven is.

Door de professionals van Schipper Ede werden mijn man en ik direct gesterkt in onze overtuiging dat een aluminium schuifpui prima bij onze woning past. Familieleden en vrienden stonden er wat huiverig tegenover vanwege de look & feel van onze woning. Maar zij wisten toen niet wat wij al wel wisten. Een aluminium schuifpui past eigenlijk bij elke woning. Het design van onze aluminium schuifpui is fantastisch. We zijn erg blij dat onze jarenlange droom uiteindelijk dankzij Schipper Schuifpuien & Kozijnen toch in vervulling is gegaan.