UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Overweegt u om een elektrische boiler te kopen?

Wanneer u overweegt om een elektrische boiler te kopen, is het goed om te weten dat deze boilers enorm veel voordelen bieden. Zo zijn ze zuinig in het energieverbruik en minder duur in de aanschaf.

Waarom een elektrische boiler kopen?

Veel mensen kiezen ervoor om een elektrische boiler te kopen omdat ze makkelijk te installeren zijn en er alleen een elektriciteitsaansluiting nodig is. Daarnaast hoeven ze niet te worden voorzien van een rookgasafvoer en heeft u er weinig onderhoud aan. Wanneer u eraan denkt om zo’n boiler aan te schaffen wilt u natuurlijk wel weten welke capaciteit u nodig heeft. Dit hangt af van de hoeveelheid tappunten waar u warm water uit de boiler wilt halen en het gebruik van uw bewoners.

Over ons

Bij elektrischeboilerkopen.nl bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een elektrische boiler. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende merken en capaciteiten. Van boilers met een inhoud van 10 liter tot en met boilers met een inhoud van 200 liter. Voor iedere wens hebben wij een boiler. Onze medewerkers kunnen u goed informeren over al onze producten en welke boiler het beste past bij uw situatie. Wanneer u bij ons een boiler heeft aangeschaft, kunt u uitgaan van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen dan ook alleen de merken waar wij achter staan. Wij zijn zelfs zo zeker van onze zaak, dat u standaard drie jaar garantie ontvangt op uw aankoop.

Goede service en gemakkelijk bestellen

Wij vinden een goede service enorm belangrijk. Daarom kunt u ook bij ons terecht als er iets mis is met uw aankoop. Wanneer er iets kapot is kunt u uw boiler bij ons brengen voor reparatie of wij komen op locatie. Daarnaast hebben wij ook een niet goed, geld terug garantie. Met ons ruime aanbod vindt u altijd wel een boiler die voldoet aan uw eisen. Mocht u niet tevreden zijn, dan krijgt u uw geld terug. In onze webshop is het heel gemakkelijk om een nieuwe boiler aan te schaffen. Na uw bestelling doen wij er alles aan om uw boiler zo snel mogelijk te leveren. Kijk voor al onze producten op onze website.

Gerelateerde artikelen

Waarom is je mening zo belangrijk?

Geef een sieraden display cadeau

Wasmachine werkt niet? Reparatie is dan nodig.