UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Amsterdam

Op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam? Opslagman heeft een enorm groot aanbod aan opslagruimtes, omdat wij merkten dat daar veel vraag naar was. Amsterdam, de hoofdstad van Nederland met vele toeristische trekpleisters en daarbij dus ook een interessante locatie om jouw bedrijf te vestigen. Helaas is er een ontzettend groot nadeel aan Amsterdam, de grondprijs. Niet te betalen voor net startende ondernemers, daarom kan Opslagman helpen! Onze nieuwe locatie in Amsterdam verhuren wij tegen zeer scherpe prijzen en is voorzien van alle nieuwste snufjes. De opslagruimtes kunnen gebruikt worden voor de opslag van archieven, voor de opslag van voorraden van winkels of webshops, maar ook voor het opslaan van inboedel en dergelijke.

Waarom een opslagruimte huren bij Opslagman?

Onze opslagruimtes in Amsterdam hebben een centrale ligging, voldoen aan de veiligheidseisen en zijn voorzien van allerlei handige gemakken, zoals interne transportmiddelen. Daarnaast hebben wij ook een eigen ophaalservice, waarmee wij de spullen bij u thuis of bij uw bedrijf ophalen en weer terug brengen als dat mogelijk is. Ook vinden wij goede service erg belangrijk! Afspraak = afspraak, wij hebben een hekel aan onverwachtse kosten en wij garanderen u dat wij transparant en integer zijn! En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen! U vraagt zich misschien wel af, hoe realiseert Opslagman dat? Nou, heel simpel, door alle verhuur online te regelen besparen wij kosten aan het inhuren van werknemers. Dit compenseren wij dan met lagere prijzen van onze opslagruimtes, waar u veel profijt van heeft!

Geen zorgen meer!

Een opslagruimte huren bij ons is een feestje! U vult online uw gegevens in en de volgende dag realiseren wij al een opslagruimte voor u. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten, voor ons is snelheid een belangrijk punt. Wij helpen u graag zo snel mogelijk als kan. En dat alles om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Interesse gekregen? Kom langs om onze boxen te bezoeken en huur vervolgens de ruimtes online. Voor vragen over onze ruimtes kunt u altijd telefonisch contact opnemen of ons contactformulier op de website invullen. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren!