UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een dansschool in Arnhem?

Ben je op zoek naar een dansschool in Arnhem om te leren dansen? Dan zit je bij Dansschool Wensink goed! Wij verzorgen allerlei danslessen voor ieder niveau. Ons motto is dan ook, Stijlvol dansen in Arnhem. Onze dansschool bestaat inmiddels al meer dan 160 jaar! Sinds 1850 zijn we al dé dansschool in Arnhem. Het maakt niet uit of je met een partner op een stijlvolle manier wil leren dansen, of juist in je eentje vanuit de heupen los wilt gaan. Wij bieden wat dat betreft een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren dansen!

De workshops van onze dansschool in Arnhem

Onze dansschool in Arnhem verzorgt allerlei verschillende workshops, deze worden in april, mei en de vakantie gegeven. Ben jij benieuwd naar alle verschillende workshops die we verzorgen? Neem dan een kijkje op onze website, om je te oriënteren. Het is mogelijk om van vrijdag 27 april tot en met donderdag 10 mei je aan te melden voor onze dansworkshops. Wees op tijd, want zodra de deadline is verstreken wordt het niet meer mogelijk om je aan te melden!

Privé danslessen volgen

Naast dansworkshops, die allemaal in groepen gegeven worden is het ook mogelijk om privé lessen bij ons te volgen. We begrijpen dat niet iedereen het prettig vindt om in groepen te leren dansen, daarnaast kan het ook fijn zijn om een instructeur te hebben die alleen maar aandacht heeft voor jou, en daardoor veel meer feedback kan geven waardoor je sneller vooruit gaat. Privé danslessen zijn ook geschikt voor verloofde stellen die binnenkort gaan trouwen, en met de openingsdansen graag de show willen stelen. Op een galafeest de show stelen is natuurlijk ook leuk! Lijkt het jou wat, vraag vooral privé danslessen aan! Die zijn niet afhankelijk van bepaalde maanden, en het is voor jou mogelijk om meer persoonlijke doelen te stellen. De instructeur kan dan helpen om deze doelen te halen, en kan de lessen hierop aanpassen.

Bezoek onze website

Voor meer informatie is het altijd mogelijk om op onze website te kijken naar alle soorten lessen die we aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Over HSV-TMP

Woonwinkel Utrecht voor uw huis

Reiki symbolen