UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Creëer een waar speelparadijs met de mooiste speeltoestellen

Wilt u uw wijk, uw straat of het schoolplein nog leuker en aantrekkelijker maken voor kinderen? Dan is het absoluut tijd om de leukste speeltoestellen te plaatsen! Op deze manier creëert u een plek waar de kleintjes helemaal zichzelf kunnen zijn en waar ze de mooiste avonturen kunnen beleven. Klimmen, klauteren, zandtaartjes maken of lekker schommelen. Met prachtige nieuwe speeltoestellen is alles werkelijk mogelijk! Ook bij u in de buurt is er altijd een expert in speeltoestellen plaatsen. Hier kunt u terecht voor een goed advies op maat en natuurlijk het plaatsen van de gewenste toestellen. Bovendien kan er direct een veilige, zachte ondergrond worden meegeleverd, bijvoorbeeld van Tiger Mulch, houtsnippers of kunstgras. Vanzelfsprekend wordt er te allen tijde gewerkt volgens de nieuwste veiligheidsnormen, zodat de kinderen straks heerlijk en ongehinderd kunnen spelen.

Een kleine of grote speelplek laten aanleggen

Van klimtoestellen, glijbanen en draaimolens tot zandbakken en compleet ingerichte voetbalveldjes. U hoeft het maar te noemen, of uw regionale specialist in speeltoestellen plaatsen kan het voor u regelen. De gespecialiseerde en uiterst ervaren medewerkers gaan aan de slag om voor uw kinderen de speelplek van hun dromen te realiseren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van toestellen en materialen van de hoogste kwaliteit, zodat de speeltoestellen vele jaren mee kunnen gaan.

U kunt kiezen uit kant-en-klare speelopstellingen, maar ook kunnen ze voor u speeltoestellen plaatsen naar uw eigen ontwerp. Hierbij kunt u denken aan nieuwe speeltoestellen, andere valondergronden en diverse inrichtingen. Uiteraard zijn de totale kosten voor speeltoestellen plaatsen medebepalend voor uw keuze. Het is dan ook prettig om te weten dat de speelopstellingen volledig aan uw budget kunnen worden aangepast.