UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Loopbaanbegeleiding volgen in de omgeving van Amersfoort

Ik was op zoek naar fijne loopbaanbegeleiding in de omgeving van Amersfoort. Al voor een tijdje werk ik een functie waar ik al vanaf het begin onzeker of was. Het was niet echt wat ik wilde doen voor de rest van mijn leven en ik was ook niet blij. Mijn vriend stelde voor om eens een bezoek te brengen aan een loopbaanbegeleider. Maar ik had geen idee wat dat precies was en of het überhaupt iets voor mij was. Dus ging ik eens kijken of ik ergens een gesprek kon aanvragen.

Goede loopbaanbegeleiding vinden uit Amersfoort die naar mij luistert

Ik wilde graag loopbaanbegeleiding in de omgeving van Amersfoort vinden die goed naar mezelf kon kijken. Wat bijvoorbeeld mij goede kwaliteiten waren en eigenschappen. Na een tijdje zoeken kwam ik bij Zee in Beweging terecht op de website. Daar zag ik dat ze meerdere diensten aanbieden waar mensen van konden profiteren, ondere andere ook loopbaanbegeleiding. Ik kon makkelijk via de website een afspraak inplannen om eens te komen praten. Ik was erg nieuwsgierig wat Zee in Beweging voor mij kon betekenen. En hopelijk kan ik dan meer ontdekken wat ik wil gaan doen qua carriere. 

Ik voel mij veel beter

Toen ik naar het gesprek ging, was ik erg nerveus en had ik geen idee wat ik kon verwachten. Maar nadat ik de begeleider had ontmoet en we begonnen een beetje te praten over mijn leven en wat ik wel en niet leuk vond aan mijn huidige baan. Uiteindelijk kwamen we bij mijn eigenschappen en waar mijn sterke kanten lagen. Na een tijdje kwamen we erachter dat ik mijn werkzaamheden wel leuk vond, maar niet uitdagend genoeg. Bovendien werd er geconstateerd dat ik een lichte depressie had en daarom nog een paar keer mocht terugkomen voor een sessie. Ik vond het een opluchting om met een begeleider te praten. Ik zou het zeker aanraden aan mensen die net in zo’n situatie zitten als ik.

Wilt u meer weten over de diensten van Zee in Beweging? Bekijk dan de website van Zee in Beweging voor meer informatie en om een afspraak te maken met de praktijk via zeeinbeweging.nl/loopbaancoaching-amersfoort/

Gerelateerde artikelen

Gebit behandelingen

Solvency II XBRL

Gratis een CV ketel offerte aanvragen!