UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Lekker slapen met dekbedenmatras.nl

Dekbedenmatras.nl is een vertrouwd adres voor uw matras op maat. Met onze matrassen op maat, die ook nog eens van uitstekende kwaliteit zijn, kunt u overal heerlijk slapen. U kunt in onze showroom ook eens komen proberen welk matras bij u past!

Stel uw matras samen op dekbedenmatras.nl

Op dekbedenmatras.nl kunt u in vier simpele stappen uw eigen matras samenstellen. Afhankelijk van de afmeting van uw matras en het materiaal van uw voorkeur is er veel mogelijk. Voor bijna ieder budget hebben wij wel iets in ons assortiment. Op onze website kiest u eerst de vorm van uw matras. Daarin heeft u de keuze uit een normaal matras, een kindermatras, een frans matras en speciale vormen. In stap twee kiest u het gewenste materiaal en in stap drie vult u gemakkelijk de afmetingen van uw matras in. In stap vier bekijkt u of alles klopt en kunt u direct op matras op maat bestellen. 

Onze matrassen

Onze matrassen worden gemaakt met behulp van een aantal technieken en verschillende materialen en grondstoffen. Zo kunt u kiezen uit polyeter, koudschuim en traagschuim en matrassen met pocketvering. Het type matras dat u kiest hangt af van uw gewicht, de bodem van het bed en uw persoonlijke voorkeuren. Wanneer u vragen heeft over welk matras geschikt is voor u, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Kijk voor onze contactgegevens op onze website, of kom eens langs in onze showroom.

Ons assortiment

Naast matrassen bieden wij ook dekbedden, kussen en textiel aan. Bij de dekbedden kunt u kiezen uit donzen, katoenen, synthetische, wollen dekbedden. Bij de kussen hebben wij de keuze uit anti-allergisch, natuurproduct, steunkussens, synthetische kussen en wasbare kussens. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Daarom bieden wij ook hoeslakens, moltons en slopen aan. Wij vinden een goede nachtrust zelfs zo belangrijk dat wij ook maatoplossingen bieden voor bijvoorbeeld in de vrachtwagen. Comfort staat bij ons voorop en wij doen er dan ook alles aan om u comfortabel te laten slapen. Kijk voor meer informatie op onze website.