UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Geen enkel kantoor hetzelfde met de juiste kantoorbeplanting

Collega’s en de werkzaamheden bepalen uiteraard of werknemers het naar hun zin hebben op kantoor. Maar jij als werkgever kunt hier wel een steentje aan bijdragen. Wanneer het kantoorpand gezellig wordt aangekleed met daar bijhorende kantoorbeplanting, voelen werknemers zich vaak al meer op hun gemak. Planten, bloemen en zelfs hoogwaardige kustbloemen en planten kunnen net even dat extra’s geven op de werkvloer.

 

Een plan op maat 

 
Op ieder kantoor horen andere planten. Zijn jullie een stoer mannenbedrijf? Dan zijn te veel bloeiende planten misschien niet helemaal op zijn plek. Maar een paar grote stoere planten misstaan helemaal niet. Daarnaast moet er bijvoorbeeld ook gekeken worden naar het soort kantoorpand, is dit een heel licht pand of wordt er gebruik gemaakt van veel kunstlicht? Deze factoren spelen een belangrijke rol in de keuze van de planten. Wanneer een ruimte donker is dan is het aan te raden om kunstplanten en bloemen te gebruiken. Maar waarom zou je hier zelf je hoofd over breken?

 
Unieke en passende planten bij jou op kantoor

 
Jij wilt je bezig houden met je eigen werkzaamheden en je hebt graag tevreden werknemers. Plantenman zorgt ervoor dat jij op jullie kantoor een geheel unieke en passend beplantingsplan krijgen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en misschien hebben jullie zelf nog wel wensen. Ieder kantoor heeft zo zijn eigen charme en ook met kantoorbeplanting moet je hier gebruik van maken. Plantenman kijkt wat jullie kantoor nodig heeft en wat het beste past binnen jullie bedrijf. Aan de hand daarvan ontvang je een plan op maat uitgewerkt. 

 

Grote namen gingen je voor

 
Kantoorbeplanting is tegenwoordig helemaal in. Grote bedrijven als Amazon hebben zelf hun hele kantoor laten veranderen in een soort van grote binnen tuin! Dit is dan ook met een reden. Afgezien dat planten sfeer brengen, ook in een kantoorruimte, hebben ze ook nog een ander doel. Zo zijn er speciale planten die helpen bij de juiste luchtvochtigheid binnen het kantoor.

Daarnaast werken mensen prettiger in een ontspannen sfeer, in dit geval dus een binnentuin! Een win-win situatie, een gezellig kantoor met planten die ook nog meewerken aan het welzijn van je werknemers.

Meer informatie over kantoorbeplanting vindt u op plantenman.nl.