UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Interieurprojecten op maat

Een interieurproject maken is de eerste stap naar productiviteit. Met elkaar vergaderen, werken, collega’s ontmoeten in de koffieruimte of presenteren aan uw klanten. De ruimte waarin u werkt moet stimuleren en inspireren. De indeling van de ruimte, materialen en kleuren beïnvloeden deze beleving. Steeds meer bedrijven gaan de waarde inzien van plezier op de werkvloer. Dit kan door mooie ruimtes te creëren waar mensen helemaal niet met werk bezig zijn, of door na te denken over de indeling en het kleurgebruik van een ruimte.

Het effect

Het ontwerp van een ruimte kan een groot effect hebben op het welzijn van mensen. Het is dus belangrijk om bij het ontwerpen van een ruimte waarin gewerkt wordt eerst de vragen te stellen zoals welk werk er wordt gedaan, of er interactie tussen verschillende afdelingen is, of er veel wordt vergaderd en meer inhoudelijke vragen. Deze geven inzicht in wat er belangrijk is voor een bepaald bedrijf en op welke manier de ruimte functioneel moet zijn.

De aanpak

Bij het ontwerpen van een ruimte is het verstandig om eerst te bekijken welke van de volgende punten de hoogste prioriteit krijgt; kwaliteit, budget of planning. In alle keuzes die tijdens het traject gemaakt worden, is deze volgorde leidend. Verder is het belangrijk om de toekomst in het oog te houden. Processen kunnen veranderen en de behoefte binnen een werkomgeving ook. De balans creëren voor de behoefte van vandaag is daarom pas het begin, dynamisch blijven om de balans in veranderende omstandigheden terug te vinden geeft de echte winst in uw bedrijfsinterieur.

Onderscheidende interieurprojecten

Elke organisatie heeft een unieke manier van werken, daarom bieden wij bij GRIP Interieurprojecten ook onderscheidende interieurprojecten. De werkplek ondersteunt deze werkwijze. Natuurlijk is het belangrijk om ook de onderscheidende factoren van een bedrijf ten opzichte van concurrenten terug te laten komen in het interieur. Een goede en onderscheidende werkplek is maatwerk. Daarnaast is een prettige werkplek belangrijk voor het vinden van het juiste personeel en hen vast te houden. Mensen blijven graag op een plek waar ze zich prettig voelen. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden of neem contact op.

Gerelateerde artikelen

De perfecte makelaar in Rhenen

Op een goede manier een busje huren in Zoetermeer

Hoogwerker huren voor mijn bedrijf