UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een goede kwaliteit garage vinden in de omgeving van Veenendaal

Ik had een goede garage nodig uit de omgeving van Veenendaal die mijn mooie auto kon fixen. Mijn auto is echt mijn alles en ik verzorg hem ook erg goed. Alleen helaas heb ik een ongeluk gehad met deze auto en zit er een grote deuk in. Natuurlijk baalde ik hiervan en ben ik meteen naar mijn eigen garage gegaan. Alleen daar kon ik zelf niks aan de deuk doen, dus moet ik hulp inschakelen van experts die mijn geliefde auto weer gloednieuw kunnen maken.

Veel garages te vinden in de omgeving van Veenendaal

Ik had geen idee dat er best wel wat garages zijn in de omgeving van Veenendaal. Misschien waren het er maar vijf ofzo, maar er zijn er meer dan tien waar ik uit kan kiezen! Toevallig kende ik iemand die in een garage werkte en mij misschien ook wat korting kon geven voor de reparatie. Natuurlijk wilde ik eerst even research doen naar de garage of het wel goede diensten had. Uit de reviews bleken ze een van de beste uit de buurt te zijn, dus ging ik daar maar heen met de auto om te vragen of ze mij konden helpen. Ik kwam daar aan en ik werd meteen geholpen. Ze zagen meteen wat ik wilde van ze en gingen ervoor zorgen dat mijn auto weer perfect zou worden. Na ongeveer drie dagen zou ik een telefoontje krijgen als de auto klaar was. 

Garage Geurtsen is de beste!

Inderdaad na drie dagen kreeg ik een telefoontje dat mijn auto klaar stond om opgehaald te worden. Gelukkig had ik een goede vriend die mij even naar de garage wilde brengen, zodat ik met de auto terug naar huis kon. Toen ik mijn auto zag, leek hij echt splinternieuw. Ik was helemaal sprakeloos dat ze die mega deuk eruit hebben gekregen. Bovendien hadden ze mijn auto ook nog eens helemaal schoongemaakt van binnen en buiten. Wat een geweldige service en ik kom zeker vaker daar om mijn auto een beurt te geven.

Op zoek naar een garage in Veenendaal? Klik hier voor Garage Geurtsen in Veenendaal.