UTR Echt
Image default
Business / Business Services

ICT bedrijf Veenendaal neemt de touwtjes in handen

ICT bedrijf Veenendaal Xantion weet dat ICT-voorziening cruciaal is voor vele ondernemers onder ons, laat staan gevestigde bedrijven. Het uitbesteden hiervan wordt tegenwoordig veel gedaan. Xantion heeft ervoor gezorgd dat klanten het beheer hiervan volledig en eenvoudig aan hen kunnen uitbesteden. Dit zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties geen dure investeringen meer hoeven te doen op het gebied van ICT-voorziening.

Daarnaast is er uiteraard geen duur personeel benodigd dat zich erover ontfermt. Een ideale oplossing voor ieder bedrijf dat op zoek is naar ICT-voorziening.

ICT bedrijf Veenendaal onderscheidt zich

Hetgeen dat ICT bedrijf Xantion nabij Veenendaal bijzonder maakt is het feit dat zij zich hebben weten te onderscheiden van de grote traditionele ICT bedrijven. De aanpak van Xantion wordt gekenmerkt door het verzekeren van voordelige vaste tarieven per maand, in plaats van uurtarieven. Zo betaalt u €1,95 per dag, per werkplek. In ruil daarvoor zal het team zich ontfermen over de gehele ICT.

Aanvullend hierop bieden zij ook een dienst aan waar alle zakelijke telefonie door hen geregeld zal worden. Xantion werkt met het VoIP systeem. Dit betekent dat het bellen via het internet zal verlopen. Bedrijven profiteren hiervan omdat ze dan overal in het desbetreffende pand kunnen telefoneren. Tussen collega’s is dat zelfs gratis en voor niets. De garantie dat dit vierentwintig uur per dag functionerend zal zijn spreekt uiteraard voor zich, wanneer we spreken over het professionele Xantion. 

Aandacht voor de klant

Daarnaast stellen zij duidelijke prioriteiten bij het aanbieden van service en ondersteuning tegenover klanten. Het personeel van Xantion is verdeeld in drie verschillende teams, die ieder aan bepaalde klanten worden toegewezen. Zo ontstaan er directe contactpersonen en snelle service, waardoor de klant precies weet wat hem, of haar, te wachten staat.

Xantion

Voor mensen die nog verder benieuwd zijn naar wat dit ICT bedrijf voor hen zou kunnen betekenen bestaat uiteraard de mogelijkheid om een afspraak te maken. Ze komen graag bij u op de koffie om u zo de gewenste informatie te verschaffen. Een structureel gesprek waarin u uw wensen duidelijk maakt zal volgen, waarna zij deze wensen vol enthousiasme zullen realiseren. 

Dit ICT bedrijf beschikt over nog veel meer kennis en middelen om dagelijkse zakelijke situaties van heerlijk gemak te voorzien. Kijk daarom vooral even op de website. Dit kan via www.xantion.nl.

Gerelateerde artikelen

Verlies nooit meer belangrijke documenten met Share Point Backup

Tips voor waterpijpen

Inrichting vakantiehuis? Doe het samen met Compleet in Stijl voor uw gemak