UTR Echt
Image default
Gezondheid

Tens zwangerschap

Bent u in verwachting en zoekt u alternatieve manieren om pijn te bestrijden? Dan is Tens zwangerschap wellicht iets voor u. Tijdens de zwangerschap kunt u last hebben van dingen zoals misselijkheid en rugpijn, of pijn in uw benen. Als u hiertegen liever geen geneesmiddelen gebruikt, dan is TENS een goed alternatief. TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Dit is een techniek waarbij stroomimpulsen worden gebruikt voor het tegengaan van pijn. Dit wordt al ingezet sinds de jaren 50 en is nog steeds een veelgebruikte en veilige methode. Ook tijdens de bevalling geeft TENS verlichting.

MammaTens voor, tijdens en na bevalling

MammaTens apparaten kunnen zowel in het ziekenhuis worden gebruikt als thuis. U kunt het apparaat eenvoudig zelf gebruiken bij verschillende zwangerschapskwalen. Ook bij thuisbevallingen wordt gebruik gemaakt van mammaTens. Zelfs na de bevalling kan TENS u helpen om beter te herstellen. U kunt uw bekkenbodem ermee trainen, om deze weer sterker te maken. Ook andere spieren die door de zwangerschap slap zijn geworden, kunnen weer sterk worden gemaakt door middel van een TENS apparaat. De spieren worden gestimuleerd door elektroden, waardoor u sneller uw figuur terug heeft na de bevalling.

Het beste TENS apparaat

Een TENS apparaat aanschaffen doet u niet zomaar. U wilt wel dat het aan de eisen voldoet, veilig en is goed werkt. Bij MammaTens kunt u terecht voor diverse TENS apparaten. Alle TENS apparaten hebben andere functies en verschillende hoeveelheden elektroden en programma’s. Aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen, kunnen wij u adviseren over het beste TENS apparaat voor uw situatie. We hebben zelfs TENS apparaten tegen incontinentie, PMS en pijnklachten bij mannen. U kunt alle producten terugvinden op onze website. Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren.

https://www.mammatens.nl/

Gerelateerde artikelen

Beschermingsmiddelen tegen corona kopen

PCR Test in Hoofddorp: Voordat je naar het buitenland vliegt

Waarom kiezen voor mediation bij een scheiding?