UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Hoe je tóch kunt leren drummen zonder drumstel

Muziek maken is het leukste als je het samen leert. Echter, dit wordt al lastig wanneer de dichtstbijzijnde muziekschool veel te ver weg is om er überhaupt te kunnen komen. Tevens is het moeilijk om iedere week op hetzelfde tijdstip vrij te zijn, zodat je een instrument kan leren bespelen. Om die reden heeft de online muziekschool Online Drumles zich ingezet om online muzieklessen te realiseren. Op die manier kun je als beginnende drummer op jouw tempo leren drummen, waarbij je begeleidt wordt door een ware professional. Treed in de voetsporen van jouw drumidolen door online te leren drummen!

Het fijne aan leren drummen is dat je niet per se een geheel drumstel nodig hebt om de solo’s uit je hoofd te leren. Wanneer je even niet thuis bent, maar je drumstokjes in je tas hebt zitten, kun je in de lucht de bewegingen nabootsen of met een paar potjes en pannen het idee van een drumstel creëren. Bovendien bestaat er een elektrisch drumstel, dat niet de hele kamer in beslag neemt waar een gewoon drumstel dat wel doet. Word jij dus beperkt in ruimte of wil jij de kosten voor deze hobby niet te hoog op laten lopen? Kies dan voor het huren van een elektrisch drumstel, wanneer je besluit over te gaan op een halfjaarlijks of jaarlijks drumabonnement bij Online Drumles. Wij zorgen ervoor dat deze binnen twee weken wordt afgeleverd op jouw adres, waarna je aan de slag kan met het online muziekaanbod bij Online Drumles.

Zie jij het al helemaal zitten om tijd en energie te steken in jouw favoriete hobby? Wacht dan niet langer maar sluit een abonnement af bij Online Drumles om te profiteren van alles dat Online Drumles biedt. Volg livestreams of bekijk handige uitlegvideo’s die jou verder helpen ontwikkelen!

https://www.onlinedrumles.nl/