UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Uw tuin is in goede handen bij deze hovenier uit Zundert

Bent u het zat om urenlang op uw knieën te zitten om het onkruid in uw tuin weg te halen? Of wilt u de stenen in uw tuin weg laten halen om hier eindelijk die mooie, grote vijver te plaatsen die u al zo lang wilt? HTM Totaaltuinen is een hovenier uit Zundert die kan helpen om dit te realiseren. Wat uw wensen ook zijn; bij deze specialist zijn er veel mogelijkheden. De medewerkers van deze hovenier bieden een complete service aan. Van het onderhouden van uw tuin tot het aanleggen van een vijver of een compleet nieuwe tuin. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden wordt uiteraard altijd rekening gehouden met uw wensen.

Geniet van uw langgekoesterde droom

Wilt u kunnen genieten van een mooie, nieuwe tuin en heeft u altijd al gedroomd van een mooie grote vijver vol met vissen? Dan doet u er verstandig aan om een specialist zoals HTM Totaaltuinen in te schakelen. De specialisten van deze hovenier uit Zundert ontwerpen een vijver geheel op basis van uw wensen. Na het ontwerp wordt uw nieuwe vijver ook door deze hovenier aangelegd en gerealiseerd. Binnen de kortste keren geniet u van uw langgekoesterde droom! U kunt verschillende vijvers laten aanleggen, namelijk een:

  • Siervijver
  • Koivijver
  • Spiegelvijver

Net als een tuin, moet een vijver regelmatig onderhouden worden. Bij deze hovenier uit Zundert heeft u verschillende mogelijkheden voor het onderhoud. Zo kunnen ze onder andere onderhoud plegen aan uw waterplanten, zorgen voor het aanvullen van deze planten of één of twee keer per jaar langskomen voor de hele vijver.

Zorg ervoor dat uw tuin er altijd netjes bij ligt

Wilt u eindelijk uw vijver laten plaatsen door deze hovenier uit Zundert? Neem dan contact op met een van de medewerkers van HTM Totaaltuinen om de mogelijkheden te bespreken. Bij het ontwerpen van uw nieuwe vijver geven ze u ook graag deskundig advies om zo tot het mooiste resultaat te komen.

 

https://www.htm-totaaltuinen.nl/