UTR Echt
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen maakt een prachtig tuinontwerp voor u

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en vind u de huidige tuin niet mooi? Woont u in Etten-Leur of omstreken? Voor een goed en mooi tuinontwerp in Etten-Leur kunnen wij van Egalisee Bestratingen u van dienst zijn! Maar ook als u buiten Etten-Leur woont kunt u bij ons terecht. Van Zevenbergen tot Breda, van Oosterhout tot Rijsbergen, wij zijn in de hele regio rondom Breda werkzaam. 

Wilt u dat wij bij u langskomen? Dan kunt u één van de eigenaren bellen, Bas Beekers (06-38932453) of Anton Baremans (06-53650609). Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw plannen door te spreken. Wilt u een vrijblijvende offerte zonder afspraak? Dat kan ook. Via onze site kunt u een offerte opvragen, wij kunnen u dan een indicatie geven van de kosten.

Wanneer u ons vraagt om een tuinontwerp te maken gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek. Tijdens dat gesprek spreken we uw ideeën en wensen door en bekijken we wat er allemaal mogelijk is in uw tuin. Hierin wordt rekening gehouden met de stand van de zon en eventuele schaduwplekken. We maken een eerste schets en deze werken we uit tot het uiteindelijke tuinontwerp. Een beplantingsplan kan ook worden opgenomen in het tuinontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag met uw tuin. We voeren de werkzaamheden met de grootste zorg uit en leveren een prachtige, nieuwe tuin op.

Een hout betonschutting geeft u veel privacy

Heeft u een nieuwe schutting nodig? U kunt uit veel verschillende soorten schuttingen kiezen. Van groene schuttingen, schuttingen met begroeiing tot aan mooie sierhekwerken. Wilt u een schutting die goed afsluit en u voldoende privacy geeft? Dan is een hout betonschutting wellicht iets voor u.

Een hout betonschutting bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit hout en beton. Bij deze schutting bestaat het frame uit beton. Het frame wordt vervolgens ingevuld met hout, u kunt uit diverse houtsoorten kiezen. Door het beton aan de onderzijde van de schutting zal deze niet gaan rotten en kunnen eventuele huisdieren niet ontsnappen.

Egalisee Bestratingen kan een hout betonschutting voor u realiseren!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/