UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Zonder moeite een vergaderlocatie regelen in Arnhem

Ik had de taak gekregen om een vergaderlocatie te regelen voor de grote presentatie van het bedrijf in de omgeving van Arnhem. De eigenaar van het bedrijf ging een nieuw product presenteren aan alle afdelingen van het bedrijf. Het is best een flink bedrijf, en daarom hadden we een grote vergaderruimte nodig. Deze hadden wij niet tot onze beschikking, dus moesten we zelf eentje gaan huren in de omgeving. Als assistente van de eigenaar kreeg ik deze taak op mij. 

Een grote vergaderlocatie zoeken in de omgeving van Arnhem

In het begin dacht ik dat het niet moeilijk zou zijn om voor een specifieke datum een vergaderlocatie te vinden in de omgeving van Arnhem. Maar ik had mijzelf daarin onderschat. Ik kende een paar bedrijven waar ik altijd wel iets kan regelen qua vergaderruimte, maar alles was al volgeboekt voor die dag. Ik heb de hele dag zitten bellen met verschillende bedrijven of er ergens plek was waar we deze meeting konden houden, maar steeds kreeg ik het negatieve antwoord terug. Toen ben ik op internet gaan kijken of ik daar wat meer bedrijven of verhuurders kon vinden. Daar kwam ik op de website Vonk360 terecht. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik had niet veel keuze meer. 

Goede service

het aanbod van Vonk360 zag er heel goed uit en ik besloot hen te bellen of ze nog ruimte hadden voor op de specifieke datum die ik had gekregen van mijn baas. Dit bleek ook zo te zijn en ik was erg blij dat ik de grootste vergaderruimte heb kunnen huren voor een goede prijs bij hen. Op de dag van de onthulling van het nieuwe product waren alle afdelingen aanwezig en alles zag er goed uit. Het was een fijne omgeving waar we konden werken en overleggen met z’n alle. Daarnaast hadden we nog een fijne borrel op de locatie en dat ging allemaal er goed.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en het aanbod van Vonk360? Bekijk dan eens de website van Vonk360 via www.vonk360.nl voor meer informatie over het bedrijf.