UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een nieuwe laptop kopen?

Een nieuwe laptop kopen is geen dagelijkse koek. Daarom is het van groot belang dat je je goed verdiept in de specificaties van een laptop. Je wil natuurlijk geen verkeerde aankoop doen. Een nieuwe laptop is daarnaast ook nog een grote investering dus je wil er zeker van zijn dat alles naar wens is. Heb je een speciale reden voor een nieuwe laptop of is je oude gewoon aan vervanging toe? Bekijk eens het assortiment van BTO, want je kunt daar namelijk een laptop naar wens samenstellen.

Waar kies jij voor?

Het maakt niet uit waarvoor je een nieuwe laptop aan moet schaffen want bij BTO is er voor elk gebruiksdoel een andere categorie met laptops. Er zijn namelijk bij een laptop voor video- en foto editing andere eisen dan bij een laptop voor zakelijk gebruik. Hier wordt namelijk onderscheid in gemaakt zodat je gemakkelijk je laptop zelf kan samenstellen. Als je het gebruiksdoel hebt aangegeven kan je beginnen met het aanvinken van de specificaties die jij sowieso terug wil zien in een nieuwe laptop. Je kan dus van begin tot eind een laptop samenstellen geheel naar jou wens en behoeften.

De voordelen van BTO

BTO is een grote speler in het op maat maken van laptops speciaal voor jou. Daarbij vinden zij het persoonlijke advies ook erg belangrijk. Je hebt de keuze uit de snelste onderdelen, zodat jij er zeker van bent dat je een van de snelste laptops krijgt. Heb je al je wensen doorgegeven? BTO kan dan aan de slag gaan na het ontvangst van de bestelling. Als alle onderdelen op voorraad zijn kun je jouw laptop al binnen één week verwachten.

Meer weten?

Wil je graag persoonlijk advies ontvangen zodat je zeker weet dat je de juiste laptop samenstelt? Neem dan even contact op per telefoon of e-mail. Het is ook mogelijk om een WhatsApp bericht te sturen, zodat je zo snel mogelijk antwoord ontvangt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en weetjes? Volg ze dan op Facebook en LinkedIn.

https://bto.eu/