UTR Echt
Image default
Winkelen

Voetbal bekers kopen bij Harrie Verkaik

Of u nu en vriendschappelijk potje voetbal speelt met vrienden, of een beker voetbal beker wilt kopen voor het toernooitje dat op de plaatselijke basisschool wordt gehouden, bij Harrie Verkaik is er altijd een beker te vinden die past bij de situatie. Zo zijn er een aantal hele strakke bekers, die eigenlijk al jaren worden gemaakt. Maar daarnaast zijn er ook bekers te vinden die een speels tintje hebben. Zo zijn er bekers die zowel zilver als blauw zijn, maar ook bekers die wat afwijken van de standaard omdat ze een bijzondere vorm hebben.

 

Voetbal bekers kopen met eigen gekozen, unieke tekst

U kunt er bij Harrie Verkaik voor kiezen om uw beker te laten personaliseren. Zo kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke tekst, of zelfs een logo, op de beker te laten plaatsen. Dat maakt het extra leuk om zo’n beker te ontvangen. Wie vindt het nou niet leuk om een beker te ontvangen waar extra aandacht aan is besteed? Als u ziet dat iemand de moeite heeft gedaan om een beetje extra werk in de prijs te steken die te winnen valt, voelt het extra speciaal. Dus waarom zou u niet zulke persoonlijke voetbal bekers kopen voor uw toernooi? Of dit nu een groot toernooi is, of een kleine wedstrijd met jullie plaatselijke basisschool.

Kwaliteit staat bovenaan

Of u nu een gepersonaliseerde beker of een medaille besteld, Harrie Verkaik levert altijd goede kwaliteit. U heeft uw bestelling snel in huis. Mocht u twijfelen wat u wilt hebben, dan is er in Middelburg een showroom waar u alle prijzen op uw gemak kunt bekijken. In deze showroom wordt u heel hartelijk ontvangen en de medewerkers staan u graag te woord. Daarnaast gaat Harrie Verkaik mee met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Een aantal van de bekers is gemaakt van duurzame producten, die te recyclen zijn.

https://verkaik.nl/