UTR Echt
Image default
Zorg

De multi-functionaliteiten van het Tens apparaat

Een Tens Eco 2 kopen kun je snel, makkelijk en vertrouwd doen via MammaTens. Alle apparaten zijn op voorraad en dat betekent dat je jouw nieuwe Tens als binnen enkele dagen in huis kunt hebben. Tens is de afkorting van Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Veel revalidatie- en sportartsen zijn groot voorstander van de Tens. Bij kwetsuren, blessures en overtrainde / stramme spieren is het vaak verstandig een tijdje rust te houden. Door in zo’n periode de Tens te gebruiken, zorg je ervoor dat spieren toch regelmatig en verantwoord opgewarmd worden. De meeste mensen vinden de licht prikkelende Tens sensatie bijzonder aangenaam. De stroomstootjes vallen natuurlijk binnen alle veiligheidsgrenzen. Overigens kun je de sterkte en frequentie van de impulsen zelf afstellen.

Wil je je voor de aankoop nog even goed oriënteren? Kijk dan eens op mammatens.nl. Op de site vind je uitgebreide info over relevante topics als:

  • gepubliceerde studies over Tens;
  • de werking van Tens tijdens de zwangerschap bij klachten als rusteloze benen, rugpijn, misselijkheid en overgeven;
  • de inzet van Tens tijdens de bevalling ter verlichting van zowel weeën- als bevallingpijn;
  • het effect van Tens na de geboorte: weer in shape komen met de Tens.

Het principe van Tens is elektrostimulatie. Elektroden die via kabeltjes met het Tens-apparaat verbonden zijn, worden op pijnlijke plekken geplakt. Zo’n Tens pleister geeft stroomstootjes af waardoor pijn direct vermindert. Minder pijn betekent meer ontspanning en een gelukkiger gevoel. En dan zijn er nog twee bijkomende voordelen. Allereerst kun je eindelijk stoppen met de pijnstillers die je misschien al jarenlang slikt. Ten tweede: regelmatig gebruik van de Tens is in feite een work out; Tens impulsen activeren je spieren op een gezonde manier.

Voor antwoorden op al je vragen over de Tens kun je terecht bij de klantenservice van MammaTens. Je kunt bellen met 033-4655064 of mailen. Een uitgebreide kwestie kun je kwijt op het online contactformulier. Zodra een van de medewerkers je verhaal heeft gelezen, wordt contact met je opgenomen.

https://www.mammatens.nl/