UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Disposables voorzien van je eigen reclame?

Om extra aandacht voor je bedrijf te creëren, is het laten bedrukken van disposables de perfecte manier. Je biedt je klanten een drankje aan, gepresenteerd in jouw gepersonaliseerde beker. Zij genieten van een lekker kopje koffie, biertje of wijntje en jouw reclame wordt op die manier altijd gezien. Klinkt als een win-winsituatie, nietwaar?

Voor elk drankje het juiste glas

Of je nou bierglazen wilt laten bedrukken of op zoek bent naar gepersonaliseerde koffiebekers, milkshakebekers, smoothiebekers, sapglazen, shotglaasjes of chique champagneglazen… Wij regelen het voor je. Verschillende glazen en verschillende inhoudsmaten… voor ieder wat wils!

Keuze gemaakt; bestellen maar!

Je kiest het product met de gewenste inhoudsmaat, je selecteert het aantal dat je wilt hebben, je kiest het aantal kleuren dat het logo bevat, je selecteert de levertijd en voegt het bestand toe. Je controleert je bestelling en voegt hem toe aan je winkelmandje. Je vult je gegevens in en na betaling ontvang je een orderbevestiging. Wij gaan ondertussen aan de slag met de werktekening die je uiteraard ter controle te zien krijgt. Sterker nog, er wordt pas gedrukt nadat jij je akkoord hebt gegeven.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij houden je vanaf het moment dat jij je bestelling plaatst, tot aan het moment dat je bestelling klaar is en wordt verzonden, op de hoogte van de voortgang. Mocht er zich tussentijds toch een probleem voordoen, dan nemen we meteen telefonisch contact met je op. Afhankelijk van het aantal disposables dat je hebt besteld en locatie waar gedrukt wordt, zal je bestelling uiterlijk 15 werkdagen na akkoord op de template worden afgeleverd op het doorgegeven afleveradres. Mocht je voor een spoedlevering hebben gekozen, dan is dat hooguit 7 werkdagen. Dit staat per product aangegeven.

Vragen?

Heb je iets speciaals in gedachten of heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Je kunt ons altijd een e-mail sturen of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor direct advies.

https://www.disposabledirect.nl/