UTR Echt
Image default
Gezondheid

Trainingen bij De eerste verdieping

Bij De eerste verdieping staan het hele jaar door zinvolle trainingen op het programma. De meeste mensen volgen individueel een opleiding, maar het is ook mogelijk je als stel, vriendengroep of collega’s aan te melden. Populaire cursussen zijn practitioner NLP, master practitioner NLP en body mind practitioner. Ook voor systemisch begeleiden is veel animo. We lichten deze training toe.

Systemisch begeleiden is de ideale vervolgopleiding als je systemisch werk en / of systemisch werk – verdieping hebt gevolgd. Je wordt voorbereid op je nieuwe baan als coach. Ben je al trainer / systemisch opsteller? Dit is een unieke kans om de puntjes op de i van jouw vaardigheden te zetten. Er wordt geoefend met opstellingen in groepsverband en in een één-op-één-setting. Het gesprek vóór de opstelling is van essentieel belang, hier krijg je handvatten voor aangereikt. Je leert luisteren naar de vraag van de client én naar de vraag achter de vraag. De theorie van systemisch werken, de tools die je kunt inzetten en jouw persoonlijke verhaal: ze komen allemaal uitgebreid aan bod.

Misschien zit je nog in de fase van nadenken, afwegen en bepalen welke opleiding het beste bij jou past. Een tip: neem eens een kijkje bij de blogs op 1e-verdieping .nl. Dit zijn stuk voor stuk inspirerende verhalen geschreven door de coaches. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • het onbewuste en emoties;
  • de zomervakantie;
  • overtuigingen;
  • dozen inpakken;
  • de vanzelfsprekendheid van vriendschap;
  • beeldschermtijd en knotteren.

Knotteren? Dit is een term van Cathelijne Wildervanck  en ze bedoelt er “ingehouden mopperen” of “professioneel schelden” mee. De kern van het artikel: Cathelijne windt zich op over negatieve hulpverleners die de focus leggen op wat niet goed is / gaat. Zelf kijkt ze liever naar de mogelijkheden van mensen. Naar gezondheid in plaats van ziekte. Net als de andere blogs is de toon positief en hoopgevend en dat is precies wat je kunt verwachten als je een training gaat volgen bij De eerste verdieping!

https://www.1e-verdieping.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat mag je eten tijdens detox?

Tens zwangerschap

Alle informatie over eczeem en leer wat de symptomen zijn bij ouders of kinderen