UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De beste e-commerce webshop

E-commerce is de nieuwe manier van verkopen. Over de laatste jaren is het aandeel van online verkopen ten opzichte van offline verkopen explosief gestegen. Veel mensen geven toe dat ze vaak naar de fysieke winkel gaan om een product te bekijken en te passen, om vervolgens het product online daadwerkelijk aan te schaffen. Mede hierdoor hebben traditionele retailers en speciaalzaken het de laatste jaren enorm zwaar. Daarom is het ook van harte aangeraden om als retailer, ondernemer of specialist eens te kijken naar de online mogelijkheden.

Veel ondernemers die de overstap naar online nog niet gemaakt hebben, zeggen dit vooral te doen omdat het een onbekende wereld voor ze is. Ook is men ervan overtuigd dat het opzetten van een online platform zoals een app of een webshop veel expertise vraagt. Het gebrek aan kennis en informatie is in veel zaken de voornaamste reden dat men afziet van deze stap.

Dit is zonde, want hierdoor lopen deze ondernemers veel potentiële kopers mis: deze vinden hun heil nu bij concurrenten, terwijl het beginnen aan e-commerce helemaal niet zo lastig hoeft te zijn. Iedereen kan met behulp van Content Management Systems een simpele webwinkel opzetten. Daarnaast zijn veel specialisten op het gebied van online marketing en e-commerce de afgelopen jaren begonnen met het aanbieden van hun diensten. Zo biedt economy.nl een allesomvattend pakket op het gebied van online marketing, maar kan men hier ook terecht voor bijvoorbeeld een Magento programmeur. Magento is een open-source programmeertaal welke gebruikt wordt voor het opzetten van e-commerce websites. Doordat Magento hiervoor geoptimaliseerd is, is het relatief gemakkelijk om een goed ogende en perfect functionerende webshop te openen. De Magento programmeur weet daarnaast alles af van de programmeertaal en kan alle wensen omzetten in concrete webwinkels. Zo heeft men binnen de kortste keren de beste E-commerce webshop.

http://www.economy.nl/

Gerelateerde artikelen

SYM scooter kopen bij Polderscooter

Budget Verhuisservice voor het inpakken bij de verhuizing

Een lichtplan laten maken