UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Bij Schréder creëer je een mooie sfeer en zet je iets in de spotlights

Voor het creëren van mooie oplossingen voor verlichtingen ben je bij Schréder aan het juiste adres. Hier wordt namelijk gewerkt met de beste lichtbronnen en wordt er op een juiste manier heir gebruik van gemaakt. Op een praktische manier zullen de lichten worden geplaatst en door middel van duurzame lichtbronnen wordt er ook nog rekening gehouden met de natuur en het milieu. De lichtbronnen gaan lang mee en daarmee zorgt Schréder niet alleen voor een mooie oplossing voor de verlichting, maar het scheelt je ook nog eens in je portemonnee. De verlichting is van erg goede kwaliteit en dat zie je er ook zeker van af.

Projecten van Schréder

De projecten waar Schréder werkzaam bij is geweest, zijn bijvoorbeeld tunnelverlichting, tunnels door het geheel land die moeten worden verlicht om het verkeer hier veilig door heen te kunne loodsen tot aan een kasteel die moet worden verlicht. Ook is Schréder werkzaam voor verschillende hotelketens. Deze moeten in de avonduren en de uren dat er geen natuurlijk licht op het hotel schijnt, wel in de spotlights kunnen worden gezet zodat dit opvalt bij mensen die hier langs rijden. Zij zijn niet alleen actief in Nederland, maar doet ook projecten in het buitenland. Zo verlichten zijn bijvoorbeeld ook bekende straten en monumenten in Parijs en Spanje.

Per stad een andere verlichting

Omdat iedere stad uniek is zorgt Schréder dat hierop wordt ingespeeld door middel van de verlichting die zij daar toepassen. Het bijzonder karakter dat de stad biedt moet worden blijven bewaard en daarmee moet rekening worden gehouden met het kiezen van de juiste verlichting. Door middel van een speciale techniek kunnen zij ervoor zorgen dat het licht zo wordt ingesteld dat het past bij de omgeving. Schréder is een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat erg gericht is op het recyclen van producten. Hiermee kunnen zij zichzelf ook een duurzaam keurmerk geven. Er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van erg duurzame materialen en er worden ook veel producten gebruikt die zijn gerecycled. De producten die worden gebruikt zijn ingezameld, gescheiden en worden vervolgens weer gebruikt voor een van de vele projecten.