UTR Echt
Image default
Dienstverlening

HollandZorg voor buitenlanders

Als u komt werken in Nederland als buitenlander moet u een zorgverzekering afsluiten. Iedereen die woont of werkt in Nederland, is hiertoe verplicht. HollandZorg is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor mensen die vanuit het buitenland hier komen werken. Als u voor ons kiest, kunt u op elk moment in het jaar een verzekering bij ons afsluiten. En gaat u tussendoor terug naar uw woonland? Dan zetten we de verzekering stop totdat u weer naar Nederland komt.

Wij maken het u makkelijk

Het is moeilijk om een zorgverzekering te kiezen die bij u past, vooral als u een ziektekostenverzekering buitenlander moet uitzoeken. HollandZorg begrijpt dat u andere eisen stelt aan uw zorgverzekering dan de mensen die hier altijd wonen. Daarom is onze zorgverzekering speciaal ontwikkeld voor buitenlanders die voor korte of langere tijd in Nederland komen wonen en werken. Bij HollandZorg sluit u heel gemakkelijk een zorgverzekering af en u profiteert van een aantal voordelen. Onze vergoedingen zijn helemaal aangepast op uw situatie, zodat alles goed geregeld is. Komt uw familie met u mee naar Nederland? Dan kunt u hen ook verzekeren bij ons.

Gemak voor werkgevers 

Veel van onze verzekerden, zijn via hun werkgever verzekerd. Dat levert voor beide partijen voordelen op: u hoeft zich niet druk te maken om administratie en uw werkgever weer zeker dat u verzekerd bent als u zorg nodig heeft. Uw werknemer kan een speciaal online portaal gebruiken waarmee hij inzicht heeft in de polisadministratie van zijn werknemers. Ook het aanvragen van zorgtoeslag kan via dit portaal. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

https://www.hollandzorg.com/nl