UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Ayahuasca is een wonder ceremonie voor klachten

Ik heb een ayahuasca ceremonie gevolgd bij Innerlijke Reis en het heeft mij veel goed gedaan! De laatste paar maanden kreeg ik steeds het gevoel dat er iets mis met mijzelf was. Ik was minder vrolijk dan normaal en iets leuks doen met vrienden sloeg ik toen snel af. Zelf had ik geen idee hoe dit kwam en wilde antwoorden. Een goede vriendin van mij stelde voor om een ayahuasca ceremonie te volgen.

Een ayahuasca ceremonie vinden in de omgeving

Toen mijn vriendin ayahuasca ceremonie zei stond ik haar raar aan te kijken. Ik had echt geen idee waar ze het over had. Ze legde mij uit dat het een soort van hypnotisch drankje is waardoor je gaat hallucineren en beter jezelf weer kan terug vinden. In het begin vond ik het allemaal maar raar en apart. Maar omdat mijn vriendin dacht dat het goed voor mij zou zijn, besloot ik toch mee te doen. Mijn vriendin had al een plek gevonden waar we dit konden doen en nadat ik ja zei een plekje laten reserveren. Ik liet het maar een beetje op me afkomen en ik zag het wel. Bovendien had ik voor een lange tijd niks met haar gedaan, dus het was leuk om weer iets samen te doen.

Een unieke beleving

We kwamen op de locatie aan en werden begeleid door een aardig mevrouw die ons alles zou vertellen wat de bedoeling was en meer. Toen we in een soort huisje waren, kwam er meteen een rustige sfeer op je af en merkte je dat de ceremonie al half was begonnen. De ceremonie zelf duurt ongeveer een uurtje en ik heb me wat ervaren. Ik voel me herboren en dat ik helemaal mezelf kan zijn! Op een gegeven moment wilde ik zo graag allemaal afspreken met vrienden. Ik had echt mezelf weer teruggevonden door deze ceremonie.

Probeer het zelf

Bent u benieuwd of zo’n ceremonie iets voor u is en dat het u kan helpen? Op de website van Innerlijke Reis vindt u alles wat u moet weten over ayahuasca en over de bepaalde klachten die het weggehaald. Bovendien kunt u daar ook meteen contact opnemen met de organisatie.