UTR Echt
Image default
Eten en drinken

De beste catering in omgeving Antwerpen

Bent u op zoek naar uitstekende catering in Antwerpen en omgeving? Neem dan zeker contact op met de cateraars van JÖRD Catering. Dit bedrijf is de specialist in catering en zorgt voor overheerlijke maaltijden voor elke gelegenheid. Het bedrijf werkt altijd met streekingrediënten, die lokaal worden geteeld. De kok, Kelly Verborgstadt, werkt met krachtige smaken en verse ingrediënten, van het seizoen, voor mooie en smaakvolle maaltijden. Het bedrijf verzorgt graag de volledige catering van uw event, hetzij een familiefeest, avondje met vrienden of business event, in Antwerpen en omgeving.

Catering aan huis in Antwerpen voor een geslaagd event

Wilt u een traiteur aan huis laten komen? Dan is JÖRD Catering de beste keuze voor wie woont in Antwerpen en omgeving. Bij dit bedrijf heeft u een ruime keuze. Wilt u bijvoorbeeld een walking dinner voor uw gasten? Of verkiest u een fijn diner met vrienden en familie? Wilt u dat de catering uit Antwerpen zorgt voor heerlijke hapjes? Het kan allemaal! Het bedrijf zorgt voor heerlijk eten naar keus, voor zowel volwassenen als kinderen. Ook zorgt deze cateraar voor een mooi gedekte tafel en professionele kelners. Bij het eten hoort natuurlijk een gepast drankje. JÖRD Catering zorgt daarom ook voor bijpassende wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw avond of event.

Wat voor catering wenst u in Antwerpen en omgeving?

Weet u al wat voor catering u juist zoekt voor uw event in Antwerpen of Brasschaat? Bij JÖRD Catering heeft u een ruime keuze. Wenst u bijvoorbeeld catering voor uw trouwfeest? Of zoekt u een professionele cateraar om uw bedrijfsevenement te verzorgen van begin tot eind? Deze specialisten zorgen altijd voor een gepast invulling van uw event. Zo kiest u niet enkel uit catering, ook home cooking en outdoor cooking aan huis zijn mogelijk. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van catering in Antwerpen en omgeving. Bezoek snel de website van JÖRD Catering.

http://jordcatering.be