UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Advocaat Veenendaal

Wilt u opkomen voor uw recht, maar is het lastig om door de juridische vraagstukken heen te bijten dan is Vallei advocaten & mediators als uw advocaat Veenendaal de oplossing. Wij zijn een betrouwbare adres voor ondersteuning en advisering als u een advocaat in Veenendaal nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht en mediation.

Juridisch advies van uw advocaat in Veenendaal

Om zelf te moeten worstelen met juridische vraagstukken is ingewikkeld, daarom kan uw advocaat in Veenendaal: Vallei advocaten & mediators uit Ede u helpen. Door onze bredere dimensie kunt u voor heel veel vragen, adviezen en hulp bij ons terecht. Wij kunnen op persoonlijk vlak iets voor u betekenen, maar ook als onderneming kunt u bij ons terecht.  Als er op persoonlijk vlak problemen zijn, voelt u zich kwetsbaar. Wij doorzien dit heel goed, daarom bieden wij een luisterend oor. Daarbovenop komt onze juridische kennis goed van pas, waardoor het hele proces vloeiend kan verlopen zonder dat u voor plotselinge verrassingen hoeft te komen staan. Maar niet alleen op persoonlijk vlak zijn wij gespecialiseerd, wij bezitten ook kennis op zakelijk gebied. Als ondernemer kun je soms met vragen worstelen over de overname van een andere onderneming. Wij bekijken met u uw positie en de huidige situatie en geven een betrouwbaar advies. Heeft u als ondernemer juist wat struggles met werknemers. Ook op het gebied van arbeidsrecht geven wij adviezen. Onze advocaten beschikken over goede kennis en ervaring om voor u te procederen als het nodig is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast dat wij Vallei advocaten & mediators uit Ede onze cliënten bijstaan tijdens rechtszaken is het voor ons belangrijk om als organisatie maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom proberen wij zo milieuvriendelijk en energiezuinig te ondernemen. Wij zijn om die reden verbonden met een maatschappelijke organisatie die gerelateerd is aan onze regio en een belangrijke maatschappelijke boodschap uitdraagt. Voor vallei advocaten & Mediators is het belangrijk om de geschiedenis voort te laten leven. Daarom zijn wij verbonden aan het Airborne museum om nooit de boodschap uit het verleden te vergeten.

Contact

Bent u enthousiast over Vallei Advocaten & Mediators uit Ede geworden? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar! Ons team staat voor u klaar!