UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Voip van Voipzeker

VoIP bellen en betrouwbaarheid 
 

Betrouwbaarheid is binnen VoIP bellen cruciaal. Ook als u een korte tijd niet meer bereikbaar bent, kan u dit veel klanten kosten. U moet als bedrijf altijd in staat kunnen zijn om te bellen en veel bedrijven vertrouwen nog steeds op oude technieken van bellen. Vaak wordt gedacht dat bellen met behulp van VoIP veel minder betrouwbaar zou zijn. In de praktijk is dit verre van waar. Dit artikel is geschreven om u inzicht te geven wat de realiteit is binnen VoIP telefonie.  
 
VoIP telefonie is online… is dit niet minder stabiel?  
VoIP telefonie vindt inderdaad online plaats. De stabiliteit van de internetverbindingen tegenwoordig is dik in orde en op het gebied van VoIP telefonie geldt dit al helemaal. Het is echter wel van groot belang dat u de diensten van een betrouwbare partij hierbij inschakelt. De kwaliteit van de verbinding is niet iets wat u zelf kan beïnvloeden, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het selecteren van een leverancier.  
 
Is de verstaanbaarheid via VoIP telefonie wel goed? 
Binnen VoIP telefonie is de verstaanbaarheid vaak heel veel beter dan via een klassieke verbinding. Een zogenaamde HD-verbinding kan tot stand worden gebracht, waarbij de verstaanbaarheid met sprongen vooruit gaat. VoIP telefonie zal u in heel veel gevallen een veel betere gebruikerservaring geven.  
 
Is VoIP telefonie gevoelig voor hackers? 
De gevoeligheid voor hackers is via VoIP telefonie niet groot. In theorie kan alles wat in verbinding staat met het internet gehackt worden. Bij een slecht werkende firewall of slechte wachtwoorden, is het risico groter. Als de leverancier van uw VoIP-diensten de zaken op orde heeft, heeft u niets te vrezen. 
 
VoIP telefonie is dus stabiel, zorgt voor een goede verstaanbaarheid en is niet gevoelig voor hackers. Een belangrijke kanttekening bij elke alinea, is dat de leverancier goed moet zijn. Een voorbeeld van een bedrijf dat dit op orde heeft is VoIPZeker. VoIPZeker is in staat om voor elk bedrijf een passende VoIP oplossing te vinden. U kunt altijd met VoIPZeker contact openemen om informatie te krijgen over de diensten die voor úw organisatie van pas zijn.  
 

https://www.voipzeker.nl/voip/

Gerelateerde artikelen

Computerreparatie in Zevenhove gezocht? Hier kan je op letten

Schoorsteenveger Maastricht

Dit is een patchkast