UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Vacatures voor Timmermannen bij Haldu Groep

Bij Haldu groep zijn ze voortdurend op zoek naar ervaren timmermannen. Dus ben jij handig en weet jij met alle klussen wat er te wachten staat? Bekijk dan eens de vacatures van Haldu Groep. Zij zorgen namelijk voor een nieuwe uitdagingen, waar jij je vaardigheden kunt laten zien. Op de site van Haldu Groep staan verschillende vacatures, die opgedeeld zijn in verschillende vakgebieden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor vacatures in de afbouw, de automotive, de bouw, de industriebouw, de techniek en in de utiliteitsbouw.

Ben jij de ideale werknemer?

Het doel van Haldu Groep is om alle partijen zo lang mogelijk te laten genieten van de samenwerking. Hiervoor gaan ze altijd op zoek naar de beste samenwerking tussen werknemer en werkgeven. Als je als timmerman bij Haldu Groep aan de slag gaat, dan kom je terecht in een vakkundig team met gezellige collega’s. Dagelijks ben je bezig met het uitvoeren van aftimmer- en stelwerkzaamheden. Je kunt goed samenwerken in een team, maar je kunt ook goed zelfstandig aan de slag. Is het werk nog niet af? Dan vind je het niet erg om door te werken. Herken jij je hier in? Dan zijn de vacatures van Haldu Groep misschien wel iets voor jou.

Waarom Haldu Groep?

Heb je ervoor gekozen om samen te werken met Haldu? Dan kun je aan de slag bij verschillende grote A-merken. Haldu heeft namelijk contact met deze grote opdrachtgevers in de bouw. Door een strakke samenwerking, hebben ze altijd garantie op de beste vacatures. Om te zorgen dat de beste mensen op de beste plek terecht komen, zijn ze altijd bezig met werving en selectie. Daarnaast ben je ook altijd bezig met je persoonlijke ontwikkeling; je krijgt een eigen vakcoach. Hiermee blijf je jezelf ontwikkelen, zodat je kan blijven groeien binnen jouw vakgebied.

De mogelijkheden

Ben je op zoek naar een baan in de bouw? Ben jij op zoek naar de ideale vacature timmerman? Bekijk dan de mogelijkheden van Haldu Groep.

https://www.haldugroep.nl/