UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Telefoonservice heeft een toegevoegde waarde

Een telefoonservice bestaat al vele, vele jaren. Misschien heeft u er in het verleden zelfs een gebruikt voor het aannemen of doorverbinden van berichten. Met de vooruitgang in de technologie, veel nieuwe integraties en een goede ouderwetse klantenservice, kunnen de antwoorddiensten van vandaag veel meer doen dan u misschien denkt. Hieronder enkele voordelen van de telefoonservice die Freevoice Antwoordservice u te bieden heeft.

Telefoonservice zorgt voor verbinding

Ik durf te stellen dat de telefoonservice van Antwoordservice essentieel is voor het maken van een connectie tussen uw (potentiële) klanten en uw product of dienst. Laten we eerlijk zijn, soms is het moeilijk om bij te blijven met het aantal telefoontjes dat bedrijven vandaag de dag ontvangen. Misschien ook wel uw bedrijf. Als u telefoongesprekken mist, mist u nieuwe business. Wist u dat 85% van de klanten u niet terugbellen als u de telefoon niet beantwoordt? U geeft daarmee indirect aan dat u hun tijd niet op prijs stelt. Uw potentiële klanten zullen u niet langer lastig vallen en u inruilen voor uw concurrent.

Verzamelen gegevens

Het goede nieuws: u hoeft het niet allemaal alleen te doen. De service die de professionals van Antwoordservice u vandaag de dag kunnen bieden is zeer divers. Ze kunnen de exacte informatie van uw potentiële klanten vastleggen en direct in uw inbox en/of in uw CRM plaatsen. Nog beter – de telefonistes beantwoorden de oproepen wanneer u maar wilt. Zij kunnen uw oproepen zelfs 24/7 beantwoorden. Het is helemaal aan u.

Integreren met uw merk

Bent u bang dat bij een samenwerking met Antwoordservice de oproepen niet professioneel worden beantwoord? U zult aangenaam verrast zijn door hun manier van werken en hoe professioneel alle telefoontjes worden beantwoord. Een script legt alle belangrijke informatie van/voor/over uw bedrijf vast, niet om het voor te lezen, maar het te gebruiken als leidraad voor gesprekken. Zolang u kiest voor de professionals van Antwoordservice, zullen uw klanten altijd het gevoel hebben dat ze met iemand binnen uw bedrijf spreken. Bellers zullen nooit het verschil weten.

24-7 bereikbaar indien gewenst

Neemt u ’s avonds of in het weekend telefonisch bestellingen van klanten aan? Een antwoordservice kan die taak van u overnemen. Omdat 75% van de klanten denkt dat bellen de snelste manier is om een antwoord te krijgen bij het plaatsen van een bestelling, wordt de verkoop nog steeds via de telefoon verwerkt.

Afspraakplanning

Als u bezig bent en geen tijd hebt om de telefoon te beantwoorden, is het moeilijk om afspraken te plannen of uw eigen agenda te beheren. Een antwoordservice kan uw favoriete afsprakensysteem gebruiken om afspraken in te plannen. Daarmee heeft u een team van experts die uw gesprekken beantwoorden en uw agenda beheren zodat u zich kunt richten op het beheren van uw bedrijf.