UTR Echt
Image default
Business / Business Services

SIP Trunk

SIP Trunk via De Nederlandse Provider is voor vele bedrijven een gouden greep gebleken. Bedrijven zijn momenteel massaal bezig aan de overstap op het gebied van telefonie. We zijn jarenlang uitstekend bediend door ISDN. Echter is door de ontwikkeling en innovatie op het gebied van ICT het einde van ISDN in zicht gekomen. ISDN gaat dan ook helemaal verdwijnen uiteindelijk. Waar mijn ouders vroeger bijvoorbeeld een LP kochten, kocht ik een CD. De CD is ondertussen alweer vervangen door digitale varianten. Bij ISDN is het net zo. Die vervanging vindt plaats omdat er een betere manier is uitgevonden. Zonder al te diep te hoeven ingaan op de technische aspecten van SIP Trunk, kunnen we duidelijk maken waarom de overstap plaatsvindt. Bij telefoneren via SIP Trunk wordt er geen gebruik gemaakt van de verbindingen tussen een telefoon en de de provider zoals die er waren. Het telefoneren geschiedt bij SIP Trunk via de internetverbinding. Nu klinkt dat allemaal leuk en aardig, maar wat hebben we daar aan? Allereerst is het vele malen goedkoper en je kan tot wel 70% besparen op je telefoonkosten. Daarbij hoef je geen dure onderhoudscontracten af te sluiten om een telefooncentrale up-to-date te houden. Het beheer wordt gedaan door de provider, en je hebt er geen omkijken naar. Tevens zijn er op zakelijk gebied erg veel handige toepassingen mogelijk wanneer je telefonie geschiedt via SIP Trunk. De Nederlandse Provider heeft een uitstekende staat van dienst op dit gebied.

SIP Trunk van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider biedt met SIP TRunk ontzettend veel gemak en vele mogelijkheden op het gebied van zakelijk telefoneren. De Nederlandse Provider staat bekend om de uitstekende service en de lage prijzen. Vele bedrijven in Nederland hebben de overstap gemaakt en telefoneren nu met SIP Trunk van De Nederlandse Provider. De Nederlandse Provider beschikt over een netwerk van vakmensen en technici op het gebied van ICT.

Tarieven

Ben je benieuwd naar tarieven van SIP Trunk bij De Nederlandse Provider, bezoek dan de website. Ook voor advies en suggesties ben je bij de De Nederlandse Provider aan het juiste adres. Aarzel daarom niet en neem contact op. SIP Trunk is de nieuwe manier van zakelijk telefoneren.