UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Persoonsbeveiliging inhuren

Bij Secret Security Service kunt u gemakkelijk persoonsbeveiliging inhuren en andere beveiligingsdiensten. Wij hebben ons gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, maar ook in profiling, evenementen- en objectbeveiliging.

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security Service

In risicodragende omgevingen kunt u persoonsbeveiliging inhuren. Bedreiging en afpersing komen helaas steeds vaker voor in onze maatschappij. Er zijn natuurlijk mensen die extra risico lopen, denk hierbij aan VIP’s, dj’s of bekende artiesten. Niet alleen in of rondom uw onderneming kunt u risico lopen, maar ook op straat of tijdens een druk evenement. Bij Secret Security Service houden wij u veilig. Dit kan met opvallende beveiligers, maar ook onopvallend. In overleg met u maken wij een plan van aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in last-minute aanvragen en kunnen snel en flexibel inspelen op uw beveiligingsvraag. Zowel grote als kleine opdrachten nemen wij graag aan.

Onze beveiligers

Onze beveiligers zijn uitermate vakkundig en spreken meerdere talen. U kunt hen in zowel uniform als in casual kleding inhuren. Welke kleding zij dragen hangt vooral af van uw status en de gelegenheid waarvoor u een beveiliger nodig heeft. Onze collega’s zijn erin getraind om zowel onopvallend als dichtbij te zijn. Het kan een voordeel zijn als niet iedereen doorheeft dat wij er zijn. Op die manier kunnen wij uw veiligheid nog beter garanderen. Onze collega’s zijn ook zeer bedreven in verschillende vechtsporten, zoals de bekende Israëlische verdedigingskunst “krav-maga” en beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s. Bij Secret Security Service beschikken wij over jarenlange ervaring in zowel het binnen- als het buitenland.

Profiling

Het is bij ons mogelijk om een combinatie van persoonsbeveiliging en profiling in te huren. Profiling is een manier om activiteiten van criminelen en terroristen in al de voorbereidingsfase te herkennen. Hierbij kijken wij in het bijzonder naar afwijkend gedrag. Met behulp van deze methode zijn wij in de mogelijkheid om eventuele dreiging op tijd te stoppen. Onze collega’s zijn hierin zeer bedreven. Wilt u meer informatie of achtergrondinformatie over de ervaringen van anderen met onze service? Neem dan vooral een kijkje op onze website. Hier vindt u ook nog meer informatie over onze andere beveiligingsdiensten, zoals evenementen- en objectbeveiliging.