UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een mooie eiken picknicktafel?

Een bekend figuur uit de jeugden van velen: de eiken picknicktafel. Ze stonden op school, in het park of bij u thuis. Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen eiken picknicktafel te hebben? Op onze site eikenpicknicktafel.nl bieden wij diverse soorten eiken picknicktafels aan. Stuk voor stuk komen deze allemaal uit onze eigen Nederlandse timmerfabriek en worden ze met de hand gemaakt. Al deze tafels zijn dus uniek en voor iedereen bestaat wel een passende. Op onze site bieden wij vijf soorten eiken picknicktafels aan, maar dit is niet het enige product dat wij aanbieden. Bij ons vindt u ook aluminium picknicktafels, eiken eettafels of tuintafels en boomstam picknicktafels. Ook deze tafels worden door onze deskundigen handgemaakt.

Eiken picknicktafel op voorraad

Wij bieden dus de eiken picknicktafel in vijf soorten aan. Deze soorten zijn gebaseerd op de afmetingen. De eerste soort is een eiken picknicktafel van twee meter lang, 180 kilogram zwaar, 1,55 meter breed en 0,75 meter hoog. Onze tweede eiken picknicktafel langer en is maar liefst drie meter lang, 300 kilogram zwaar en van dezelfde breedte en hoogte. Als u meer aangetrokken bent tot de middenweg hiertussen hebben wij de derde eiken picknicktafel van 2,5 meter lang en 200 kilogram met weer dezelfde breedte en hoogte. Denkt u toch meer tafel nodig te hebben dan bieden wij nog de eiken picknicktafel aan van 3,5 meter lang en 300 kilogram zwaar geschikt voor een grote groep van 12 personen. Ideaal voor de hele familie of voor bedrijven. Bovendien zijn al deze tafels ook nog in de aanbieding. Ook voor de kinderen hebben wij speciale picknicktafels die wat minder hoog zijn, minder zwaar zijn en minder lang. Denk bijvoorbeeld aan de kinder picknicktafel van 1,5 meter lang, 0,6 meter hoog en 80 kilogram. Hierdoor zijn deze tafels makkelijk te plaatsen.

Onze deskundigen

Wij van eikenpicknicktafels.nl hebben over de jaren uitgebreide kennis opgedaan over onze expertise van eiken picknicktafels. Hierdoor zijn onze tafels van goede kwaliteit en gaan ze lang mee. Als u specifieke wensen heeft kunt u altijd terecht bij onze deskundigen. Lees meer op onze website over eiken picknicktafels.