UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Oogschaduw palette review

We zijn er weer met een kritische blik op de oogschaduw paletten (klik hier voor oogschaduw paletten) die Beauty88 te bieden heeft. Ik ben weer op de website gegaan nadat mijn ouwe trouwe oogschaduw palette zo goed als op was. Het was tijd om iets nieuws uit te proberen nadat ik dezelfde oogschaduw palette al drie jaar lang gebruikt had. Ik surfte daarom weer naar Beauty88, mijn favoriete plek om nieuwe make-up te kopen, en zocht naar mijn nieuwe oogschaduw palette. Het kostte me even tijd om te vinden wat ik zocht, ik kon niet kiezen tussen twee oogschaduw paletten die ik vond. Daarom heb ik ze alle twee gekocht om te vergelijken. De eerste was de Makeup Revolution Ultra 32 Shade Oogschaduw Palette FLAWLESS en de tweede was de Makeup Revolution Fortune Favours The Brave Palette. Beide oogschaduw paletten zijn van Makeup Revolution omdat ik dat merk vertrouw na veel van hun producten uitgeprobeerd te hebben.

Oogschaduw palette: Ultra 32

Ik kon de oogschaduw palette Ultra 32 op Beauty88 krijgen voor iets minder dan een tientje. Het is een vrij basic oogschaduw palette met allemaal bruintinten die geschikt is voor dagelijks gebruik voor de casual look. Zoals de naam Ultra 32 suggereert heeft deze oogschaduw palette 32 kleuren (wauw!). Wat ik vooral fijn vind aan deze oogschaduw palette, is dat het goedkoop is, maar ook kwalitatief is. De oogschaduw palette heeft dan ook een vrij hoge user rating op de website. Je kunt de oogschaduw van dit palette goed blenden en je hebt ook verschillende mogelijkheden met matte oogschaduw en shimmerende oogschaduw. Ik zou dit oogschaduw palette zeker nemen als je net begonnen bent met make up, je kunt moeilijk misgaan met deze kleuren.

Oogschaduw palette: Fortune Favours the Brave

Ik koos dit oogschaduw palette vooral uit omdat het er erg fancy uitziet, met een gouden cover en een paar gemarmerde oogschaduw plaatjes. Deze oogschaduw palette zou ik zeker nemen voor speciale gelegenheden zoals feestjes waar je net dat beetje extra je best op je make up moet doen. De oogschaduw is kwalitatief, met deze oogschaduw palette ben je verzekerd van make up die niet uitloopt of lelijke vlekken creëert. Het is een aanrader!