UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Online glas bestellen

Online glas bestellen steeds populairder
Bent u op zoek naar kwaliteitsglas voor een scherpe prijs? Kies dan voor online glas bestellen. Vroeger haalde iedereen zijn glas uit een fysieke winkel, maar tegenwoordig zijn er uitstekende online glashandels die het beste glas leveren voor een aantrekkelijke prijs. Glaskoning is een van de grotere aanbieders waar online glas bestellen mogelijk is. Welk glas u ook zoekt – of het nu om enkel glas, isolatieglas, spiegels of raambeslag gaat – bij Glaskoning bestelt u uw glasplaten voordelig en eenvoudig in de door u opgegeven maten.

Waarom kiezen voor online aankoop van glas?
Waarom is online glas bestellen zo aantrekkelijk? Heel simpel: vanwege de voordelen die deze methode heeft boven het kopen van glas in fysieke winkels. Zo kunt u bij Glaskoning.nl profiteren van de volgende service en pluspunten als u daar uw glas bestelt:

• Een snelle levering van uw glas. Dit kunnen wij garanderen, omdat ons glas direct vanuit de groothandel aangevoerd wordt. Dit geldt voor zowel particulieren die kleine bestellingen plaatsen, als voor bedrijven die grotere hoeveelheden glas nodig hebben.

• De voordeligste prijzen voor glas, doordat uw glas direct vanuit de groothandel wordt geleverd. Tegen de lage groothandelsprijzen van Glaskoning kunnen andere aanbieders niet op!

• Naast het leveren van allerlei soorten glas op maat, kunt u bij ons terecht voor allerlei diensten. Denk bijvoorbeeld aan het polijsten van glas, krassen verwijderen, ruitreparatie, de montage van uw bestelde glas en een inmeetservice.

• Wilt u lijsten om uw glas? Of zoekt u een fraaie, stijlvolle glazen deuren inclusief zelfgekozen deurknopen? Ook dan kunt u bij Glaskoning terecht.

Bekijk het ruime aanbod glas
Kies er ook voor om online glas bestellen te regelen via Glaskoning.nl. Surf door ons brede assortiment glas en glasaccessoires en maak uw keuze. Glaskoning brengt geluk, geen glasscherven!