UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Katoenen tassen bestellen?

Katoen is een sterke stof. Het hebben van een katoenen tas is dan ook ideaal, want je kunt hier heel wat spullen in stoppen. Neem je tas mee naar school, het werk of de winkels. Wil je als bedrijf een grote oplage met katoenen tassen bestellen om met goodies te vullen en deze weg te geven aan diverse prospects bij een event? Scoor dan zeker even wat katoenen tassen bij Rotimshop. Het is zelfs mogelijk om bij deze partij jouw eigen logo of een leuke tekst op de tas te laten bedrukken.

Gekleurde katoenen tassen kopen

Bij Rotimshop kun je verschillende kleuren tassen bestellen. Zo kun je de tassen kopen in een egale kleur, maar is het ook mogelijk om tassen te laten bedrukken met je eigen logo, een leuke slogan of tekst of een afbeelding. De keuze is aan jou. Daarbij kun je kiezen uit verschillende formaten. Daarbij geldt hoe meer tassen je bestelt, hoe voordeliger je uit bent. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Jeanstassen

Het is ook mogelijk om jeanstassen te bestellen bij Rotimshop. Zoals de naam het al zegt zijn dit tassen gemaakt van een jeansstof. Het is ook mogelijk om deze tas te laten bedrukken met je logo. Heb je ook interesse in bedrukte jeanstassen? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de mogelijkheden.

Verzending

Het grote voordeel van Rotimshop is dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankoop in huis is. Als je namelijk op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst dan wordt jouw aankoop dezelfde dag nog verzonden. Ideaal, want zo hoef je nooit lang te wachten tot jouw bestelling in huis is.

Vragen over katoenen tassen bestellen?

Wil je ook graag katoenen tassen bestellen? Maar heb je nog wel vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met de specialisten bij dit bedrijf. Zij staan je graag te woord en helpen je verder, zodat je een juiste beslissing maakt bij het doen van een aankoop.

https://www.rotimshop.nl/