UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Grafstenen Amstelveen

Wanneer je op zoek gaat naar Grafstenen in Amstelveen, neem dan eens contact op met Artea Grafmonumenten. Mijn oom en tante gaan al jaren op vakantie in het zuiden van Europa. Griekenland en Portugal zijn al jaren een favoriete bestemming. Vlak voor de zomervakantie kreeg mijn oom te horen dat hij leed aan alvleesklierkanker. Zoals de meesten van ons wel weten is dit een vorm van kanker die zelden te genezen valt. Het nieuws sloeg uiteraard in als een bom. Mijn oom en tante die ondertussen beide dik in de zeventig zijn, hebben een prachtig leven gehad samen. Ze hebben drie kinderen grootgebracht die allemaal goed terecht zijn gekomen. De kinderen hebben ondertussen ook allemaal kinderen gekregen.Veel drama en ellende waar veel mensen mee te maken krijgen gedurende het leven, is ze altijd gespaard gebleven godzijdank. Ze hebben dan ook besloten om vooral dankbaar te zijn voor het leven dat ze hebben gehad en de voortvarendheid waarmee de kinderen en kleinkinderen tot op heden zijn opgegroeid. Mijn oom en tante zijn dan ook zeer trotse mensen en besloten, hoe moeilijk het ook was om de laatste periode die ze samen konden doorbrengen in stijl af te sluiten. Met de hele familie zijn ze deze zomer naar hun geliefde Portugal afgereisd om daar nog een keer te kunnen genieten en om het leven te vieren. Het was hen al vaker opgevallen dat begraafplaatsen in Zuid Europa er toch heel anders uitzien dan die van ons in het koude noorden. Voor grafmonumenten in Nederland worden veelal donkere en grijze tinten gebruikt. In Zuid Europa kiest men doorgaans voor een witte steen. Voor grafstenen in Amstelveen en omstreken kan je terecht bij Artea Grafmonumenten. Wanneer je op zoek gaat naar grafstenen in Amstelveen, dan biedt Artea de mogelijkheid om er een persoonlijk en intiem monument van te maken.

Grafstenen Amstelveen bij Artea Grafmonumenten

Al zoekende naar grafstenen in Amstelveen en omstreken zijn mijn oom en tante terecht gekomen bij Artea. Wanneer je op zoek gaat naar grafstenen in Amstelveen, dan is Artea een partij die met je meedenkt. Je raadt het al, mijn oom en tante kozen uiteraard voor een grafsteen van het Zuid Europese type. Dat was geen enkel probleem voor Artea, en zo hebben ze samen een mooie steen ontworpen die echt past bij mijn oom. Wanneer je zoekt naar grafstenen in Amstelveen, dan is Artea een prettige partij om mee samen te werken. Al zoekende naar grafstenen in Amstelveen en omstreken

Contact

Wanneer je op zoek gaat naar grafstenen in Amstelveen, neem dan eens contact op met Artea. Op de website krijg je een goed beeld van het assortiment en de mogelijkheden. Voor grafstenen in Amstelveen en omstreken is Artea de aangewezen partij. De zoektocht naar grafstenen in Amstelveen was gelukkig van korte duur omdat Artea bood waar mijn oom en tante naar op zoek waren.