UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Exalto Hoveniers Veenendaal: als je een zaadje plant, plant je hoop

Op zoek naar een hovenier Veenendaal? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Exalto Hoveniers in Veenendaal. Of beter nog, maak een afspraak om kennis met elkaar te maken. Ze ontwerpen, innoveren en implementeren prachtige tuinen. Of het nu gaat om een verticale groene muur een rotstuin, of een perfect gazon met bloementuin met waterpartij, of de aanleg van een nieuwe oprit, bij hen ben je zeker aan het juiste adres voor dit alles en nog veel meer.

Perfect resultaat

Als je een nieuw ontwerp wilt voor je tuin, wil je zeker een hovenier uit Veenendaal die veel kennis en expertise in huis heeft op het gebied van tuinieren. Het gepassioneerde team van Exalto Hoveniers werkt. Een goed aangelegde en mooie tuin bestaat uit planten, struiken en bomen die visueel verleidelijk zijn. Ze zorgen niet alleen voor een esthetische aantrekkingskracht van het huis, maar trekken ook rust en welzijn aan. We willen allemaal dat ons huis er op zijn best uitziet. Planten zijn zo’n ander voorbeeld dat een vleugje extra toevoegt aan ons huis. Van het ontwerpen en inrichten van uw buitenruimte, het toevoegen van mooie accenten en het decoreren van de meest verfijnde spullen, het opzetten van prachtige thematische structuren, het oppakken van de juiste planten voor uw tuin tot en met het opzetten van uw eigen kleurrijke bloeiende tuin. Zij doen het allemaal met veel kennis, liefde en passie.

Levensader

Deze professionals voldoen graag aan uw eisen, praktische aspecten, houden netheid in acht, en houden rekening met verlichtingsbehoeften, ruimtebenutting, esthetische schoonheid. Ze ontwerpen uw tuin geheel op maat en binnen het gestelde budget zonder in te leveren op kwaliteit en service. Zodat je als het project gereed is, volledig en probleemloos kunt genieten van een volwaardige tuin.

Onderhoud van uw bestaande tuin

Er zijn veel elementen zoals potgrootte, pot- en plantproces, grondmengsel, bodemgesteldheid, conditie van de plant, licht, besproeiingsmethoden en -frequentie, snijden en snoeien, voedingsstoffen en zorg die ervoor zorgen dat uw tuin altijd bloeiend, weelderig groen blijft. Dankzij de enorme kennis en deskundigheid van het team van Exalto Hovenier kunnen ze ook het onderhoud van uw bestaande tuin aanbieden. Dankzij hun oneindige liefde voor het vak, zorg en affectie wanneer u daar zelf geen tijd of energie voor heeft.