UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Espresso machine huren

Espresso machine huren

Een espresso machine huren voor op jouw evenement of feestje? KoffieBarHurenheeft de beste San Remo espresso machines voor gegarandeerd heerlijke espresso’s.

Half- en volautomaat espresso machine huren

Bij Bar Company kan je volautomaat espresso machines huren die iedereen kan gebruiken. Dit zijn volledig automatische koffie machines waar je alleen een kopje onder hoeft te zetten en op een knopje te drukken. Deze volautomaat machines kunnen espresso, cafe creme, wiener melange, cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato en warme (chocolade) melk schenken. Je kunt ook kiezen voor een halfautomaat espresso machine. Om met deze machine overweg te kunnen wordt wel enige ervaring vereist. Je krijgt hier namelijk een koffiemolen bij zodat je zelf de koffieboontjes kunt malen en voor de perfecte doorlooptijd kunt zorgen waardoor de koffie nóg lekkerder kan zijn dan die van de volautomaat. Daarnaast krijg je er melkkannetjes bij zodat je zelf de melk kunt opschuimen met de stoompijpjes, met het opgeschuimde melk kan je professionele latte-art schenken in de melkkoffies.

Espresso machine huren met mobiele koffiebar en barista

Als je zelf geen ervaring hebt met het maken van koffie met de halfautomaat espresso machines, kan je er bij ons ook een huren die op een van onze prachtige koffiebars staat inclusief barista die de koffie perfect kan schenken. Bar Company beschikt over koffiebars in diverse stijlen. Ze zijn allemaal volledig te personaliseren met je eigen logo of tekst. Er zit er altijd wel een bij die perfect past bij jouw stijl of imago. Wil je een espressobar huren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.